Logo Gadero
service

Notenkraker pop

U zoekt iets speciaals voor tijdens de kerst? Een statig beeld voor uw entree? Gadero verkoopt grote notenkraker poppen van 2,2 meter. Deze razendpopulaire notenkrakers staan prachtig in combinatie met een mega grote kunstkerstboom (bomen van maar liefst 4 tot 10 meter).

Notenkraker poppen komen oorspronkelijk uit het Ertzgebergte en werden vooral rond de kerst gebruikt om noten te kraken. Inmiddels zijn notenkrakers niet meer weg te denken uit het kerst assortiment, het ontwerp van de pop is vaak gebasseerd op gezaghebbende personen. Zo is de notenkraker soldaat erg populair geworden.

Met deze grote notenkraker poppen plaatst u een echte eye-catcher in uw bedrijf, winkel of villa voor de kerstperiode. Koop deze notenkrakers in combinatie met grote kunstkerstbomen, kerstversiering of echte kerstbomen bij Gadero. Wij bezorgen notenkrakers overal in Nederland en België. Wacht niet tot de kerst, want op=op. 

Alle notenkraker poppen van Gadero zijn groot, maar liefst 220 cm hoogte. De kleuren van de beelden zijn goud of traditioneel kerstrood en goud. Ze komen tot leven wanneer er elektra wordt aangesloten, er speelt zich geluid af en de armen en mond van de notenkraker bewegen. Wij bezorgen grote notenkrakers overal in Nederland en België.