Logo Gadero
inspiratieservice

Keramische Tegels 3 cm dikte voor stabilisatiezand

Keramische terrastegels met een dikte van 3 cm dikte kunt u eenvoudig leggen op stabilisatiezand. Keramische tegels met een dikte van 3 cm dikte zijn relatief nieuw. De 3 cm dikke variant is qua sterkte te vergelijken met de 4 cm dikke variant. Het verschil is dat de 3 cm dikke tegels gewoon in stabilisatiezand gelegd kunnen worden. Bij Gadero kiest u uit diverse kleuren en maten. Naast 60x60 cm leveren wij ook steeds meer rechthoek formaten in keramiek tegels voor buiten. Hardlopers zijn antraciet, de houtlook keramiek tegels en blauw. Bent u op zoek naar het gemak van een betontegel en wilt u toch de voordelen van keramiek? Kijk dan naar onze 4 cm dikke keramische tegels met betonnen onderlaag.

Maak uw bestelling compleet en bestel direct voegmortelvoegzandopsluitbanden en zand toe aan uw bestelling en ervaar de gemakken van online. Wij leveren binnen 2-5 werkdagen bij u thuis in heel Nederland en Vlaanderen.

Waarom keramiek? Keramiek is vorstbestendig en zeer maatvast en dunner waardoor logischerwijs lichter dan andere materialen zoals natuursteen. Wat keramiek vooral bijzonder maakt is dat het bijna ondoordringbaar is. Dit betekent dat vet en vuil geen kans maakt om in de tegen te trekken. Vuil en vlekken blijven aan het oppervlak en kunnen niet in de tegel trekken. Door de lage porositeit is keramiek krasvrij en zeer kleurvast.

Inspiratie