Logo Gadero
service

Golfplaten

Een voordelig, maar supersterk dak maakt u met polycarbonaat golfplaten. Deze doorschijnende dakplaten zijn van harde en heldere kunststof gemaakt en daarmee veel sterker dan de gemiddelde PVC platen die u bij de bouwmarkt vindt. Deze golfplaten zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Zo maakt u er een afdak voor uw fietsen van of gebruikt u het als doorschijnende dakplaat voor uw schuur.

Deze polycarbonaat golfplaten kenmerken zich doordat ze, naast zeer sterk, goed lichtdoorlatend en UV-beschermd zijn. U vindt bij Gadero alles om deze golfplaten te monteren en uw eigen afdak te bouwen, zoals Lariks Douglas palen, balken en betonpoeren. Wij bezorgen deze polycarbonaat dakplaten bij u thuis in Nederland en België.

Voordelen polycarbonaat golfplaten

Deze doorschijnende golfplaten van polycarbonaat zijn enorm slag- en breukvast. Dit betekent dat een goede hagelbui of een voetbal geen schade aan deze dakplaten toebrengt. Bovendien laten deze platen veel licht door en is de buitenzijde UV-bestendig. Deze platen zullen dus niet snel vergelen of poreus worden. U krijgt zelfs 10 jaar garantie op deze golfplaten. Gebruik deze dakplaten voor een schuur, fietsenstalling, overkapping, veranda of carport. Ook zijn deze polycarbonaat golfplaten verticaal te gebruiken als wand of afscheiding. 

Voordelen:

  • Slag- en breukvast

  • Helder (lichtdoorlatend)

  • Aan de buitenzijde UV-bestendig

  • Zeer sterk

Lees ook onze blog voor meer informatie over de voordelen van plycarbonaat golfplaten

Golfplaat Polycarbonaat