Logo Gadero
service

Staande tuinverlichting

Een staande lamp in uw border of langs een tuinpad is erg functioneel. De staande lamp zal dan precies dat verlichten wat u wilt highlighten, een mooie struik, een beeldje juist een veilige loopweg te garanderen naar de voor-of achterdeur of schuur. Een staande lamp straalt zijn licht veelal rondom zodat alles in een straal van 360° verlicht wordt.

Waarom kiest u voor een staande lamp?

Een staande buitenlamp kan zeer goed gebruikt worden om bijvoorbeeld uw tuinpad of border te verlichten. Een staande lamp straalt vaak rondom licht uit waardoor u alles in een straal van 360 graden kunt verlichten. Er zijn verschillende soorten staande lampen, van hoge lampen die u op uw terras kunt plaatsen om sfeerverlichting te creëren tot lagere soorten om bijvoorbeeld uw tuinpad of oprit te belichten. Ook zijn er staande lampen met een kantelbare lamp zodat u de lamp op een bepaald element in uw tuin kunt richten en deze op een mooie manier te accentueren. Daarnaast zijn staande lampen zeer geschikt om een gezellige sfeer rondom uw overkapping te creëren.

Soorten staande lampen

De staande lampen zijn er in verschillende soorten en maten. Van stalampen tot tafellampen en vloerlampen. Een aantal van de staande lampen uit ons assortiment heeft een kantelbare lamp, op deze manier kunt u de staande lamp gericht laten schijnen. Ook biedt ons assortiment staande lampen met zonnepanelen, deze solar lampen worden opgeladen door daglicht en kosten dus geen stroom. De staande lampen zijn erg goed te combineren met wandlampen.

Lampen met bewegingssensor of schemersensor

Er bestaan staande lampen met een schemersensor en/of een bewegingssensor. De staande lampen met een bewegingssensor gaan automatisch aan wanneer ze beweging detecteren, ideaal voor bijvoorbeeld op de oprit. Zo is uw oprit mooi verlicht als u eraan komt en hoeft u niet in het donker te parkeren. De lampen met een schemersensor schakelen in/uit zodra het licht of donker begint te worden, dit maakt deze lampen ideaal voor onder de overkapping of veranda.

Staande lampen met LED verlichting

Doordat de staande lampen uit ons assortiment voorzien zijn van LED verlichting, zijn deze zeer zuinig in gebruik. LED lampen hebben een langere levensduur dan andere soorten lampen en verbruiken daarnaast ook nog eens veel minder stroom. Daarnaast worden LED lampen niet warm en geven ze een natuurlijke lichtkleur. De LED verlichting spots zijn verkrijgbaar in verschillende kleursoorten, van een heldere Cool White kleur tot een zachte en warme Warm White kleur. Met de verschillende LED buitenverlichting uit ons assortiment creëert u een warme gezellige sfeer in uw tuin of rondom uw tuinhuis.  Met LED verlichting zal de energierekening laag uitvallen en daarnaast heeft LED een veel langere levensduur dan die van traditionele lichtbronnen.

Staande lampen voor buiten kopen?

In onze webshop vindt u verschillende soorten LED tuinverlichting om uw tuin mee te verlichten.