Logo Gadero
inspiratieservice

WEO composiet gevelbekleding

Een moderne en duurzame gevel maakt u met de WEO gevelbekleding van Fiberdeck. Deze profielen zijn gemakkelijk in onderhoud, kleurvast en licht in gewicht. Daarnaast hebben de kunststof rabatdelen minder last van werking in vergelijking tot houten rabat planken. De composiet profielen zijn een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout.

De WEO gevelprofielen van Fiberdeck zijn voor 95% afkomstig van gerecyclede materialen, wat uw gevel duurzaam en uniek maakt. Daarnaast zijn de gevelprofielen 100% recyclebaar. U kunt deze gevelplanken gebruiken voor de bouw van blokhutten en tuinhuisjes. De gevelbekleding is gemakkelijk te monteren. Bij Gadero bestelt u rachelwerk en montage onderdelen eenvoudig mee.

De voordelen van WEO composiet

Bent u op zoek naar composiet gevelbekleding? De voordelen van onze kunststof rabatdelen hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • Lange levensduur

  • Milieuvriendelijker dan tropisch hardhout

  • Moderne uitstraling

  • Onderhoudsarm en eenvoudig schoon te maken

  • Behoud van kleur

  • Kent minder werking ten opzichte van hout

De nadelen van composiet planken zijn dat het toch altijd een kunststof uitstraling heeft. Daarnaast zijn de rabatdelen minder uniek zoals bij echt hout.

Zorg ervoor dat u tijdens de montage de composiet planken niet te dicht op elkaar schuift en zorg voor voldoende afstand vanaf uw dakrand. Hierdoor heeft het composiet voldoende werkingsruimte.

Liever houten gevelprofielen?

Bekijk ons assortiment met thermisch gemodificeerd Fraké of Ayous. Of bekijk ons complete assortiment gevelbekleding.

Meest gestelde vragen over WEO composiet gevelbekleding