Logo Gadero
inspiratieservice

Tuinschermen met schuin verloop

Onze tuinschermen op deze pagina zijn schuin aflopend. Dit type tuinscherm heeft verschillende voordelen. Met deze tuinschermen kun je eenvoudig privacy creëren, maar ook contact houden met je buren. Of je maakt een mooie overgang van een hoge schutting naar een lage schutting. En wat denk je van een mooie afwerking naar je vlonder aan het water? Een tuinscherm schuin laten aflopen zorgt ervoor dat je je minder opgesloten voelt in je eigen tuin en je kunt ook van je directe omgeving genieten. Bij Gadero vindt je altijd de perfecte tuinscherm die bij jou past!

Tuinscherm schuin

Wil je een schutting en ben je daarnaast op zoek naar iets unieks voor in de tuin? Denk dan eens aan een schuin aflopende tuinscherm. Het is de perfecte oplossing voor het verbinden van een hoge schutting en een lage schutting. Onze tuinschermen met schuin verloop lopen af van 180 cm hoogte naar 90 cm. Je kan ze dus eenvoudig combineren met een standaard tuinscherm die ook 180 cm hoog zijn. Wij leggen je nog meer uit over onze schuin aflopende tuinschermen in onze blog Wat is een tuinscherm met een schuin verloop?.

Dichtheid van je tuinscherm

Voor je een schutting aanschaft zijn er een aantal keuzes die je moet maken. Een daarvan is de dichtheid van je schermen. Hierbij heb je de keuze uit 15 planks, 17 planks, 19 planks en 21 planks. Hoe meer planken, hoe dichter de schutting. Tuinschermen van 15 planks hebben een tussenruimte van circa 9,5 cm, tuinschermen van 17 planks circa 7,5 cm, tuinschermen van 19 planks circa 4,5 cm en tuinschermen van 21 planks circa 2,5 cm. Doe dichter de lamellen op elkaar zitten, hoe meer privacy je hebt. Maar let er wel op dat dichtere schuttingen meer wind vangen. Woon je op een open veld? Dan is het aan te raden om je schutting niet volledig dicht te maken. Op onze website zal je regelmatig termen als 15+2 planken of 21+2 planken voorbij zien komen. Dit staat voor het aantal planken die het scherm bevat + het aantal dwarsplanken.

Type schermen

Bij Gadero vind je schuin aflopende tuinschermen gemaakt van verschillend materiaal, zoals hardhout, Lariks hout en composiet. Deze verschillen onderling in levensduur, prijs en uitstraling. Je kan er ook voor kiezen om je scherm onbehandeld te laten of te gaan voor een geïmpregneerde schermen. Er is dus altijd een ruime keuze om iets te vinden wat bij jouw wensen en budget past.

Altijd een mooie schutting aan huis

Gadero is al jaren jouw specialist op het gebied van schuttingen en tuinschermen. Naast tuinschermen die schuin aflopend zijn bieden wij een breed assortiment aan met onder andere beton schuttingen, tuinschermen en composiet schuttingen. Daarnaast kun je bij ons ook lossen planken en palen bestellen om je eigen project te realiseren. Bij ons bestel je snel en eenvoudig je nieuwe schutting tegen voordelige prijzen! Wij bezorgen jou bestelling met veel zorg in heel Nederland en België.

Schutting montageservice

Gaat u de uitdaging aan om zelf uw schutting scherm te plaatsen? Bekijk onze handige klustips bij het plaatsen van een tuinscherm. Ziet u het niet zitten om uw nieuwe tuinscherm zelf te plaatsen? Met onze montageservice zijn we u graag van dienst.