Logo Gadero
inspiratieservice

Grindmatten

Bestel bij Gadero ook alle accessoires en hulpstukken voor sierbestrating en het leggen ervan. Dat is gemakkelijk en natuurlijk ook snel geleverd! Zorg bijvoorbeeld voor een grindmat voor grind of split. Dat vereenvoudigt het leggen van halfverharding in split of grind en zorgt ervoor dat alles op z'n plaats blijft liggen. En dat tegen een scherpe prijs en levering in de hele Benelux! Bovendien zijn onze grindmatten in wit of zwart en zijn onze grindplaten standaard voorzien van worteldoek aan de onderkant. Handig!

Gadero heeft naast grindmatten een ruim assortiment aan betonnen terrastegels, keramische terrastegels, terrasstenen, siersplit, siergrind en nog meer sierbestrating. Bestel samen met uw bestrating bijbehorende artikelen als zand, opsluitbanden, voegmiddel, honinggraatmatten en voegkruisjes voor keramische tegels.

Heel veel benamingen voor grindmatten

Wist u dat grindmatten ook wel splitmatten, stabilisatiematten en honinggraatmatten worden genoemd. Je hoort soms ook de termen grindplaten en splitplaten. Heel veel benamingen voor hetzelfde product.

Oprit maken met split of grind

Wilt u een oprit maken van split of grind? Kies dan altijd diktemaat 8-16 mm. Deze maat is geschikt voor autobanden en stapt gemakkelijk. Wij bezorgen split en grind in bigbags bij u thuis. Toppers zijn basaltsplit in antraciet en zwart, Ardenner split in grijs of geel en geel Yellow Sun-split.

Meest gestelde vragen over grindmatten

Grindmatten inspiratie