Logo Gadero
service

Terrastegels

Terrastegels leveren wij in vele varianten. Kies de luxe en kleurvaste keramische tegels of de sfeervolle natuursteen tegels. Heeft u iets minder budget? Bekijk dan onze goedkope betontegels van o.a. 50x50 en 60x60 cm met of zonder coating. Ook hebben wij betontegels voor het hogere segment, namelijk de Excluton 60Plus Soft Comfort terrastegels. Voor elk wat wils. Bovenal met snelle thuislevering en gunstige Thuiswinkel servicegaranties.

...

Ontdek Gadero, de marktleider in hout en steen. Heeft u geen idee wat voor tegels bij uw wensen passen? Laat u inspireren en maak de keuze die bij u past.

Wat zijn keramische terrastegels?

Keramische tegels zijn luxe terrastegels die gemaakt zijn van keramiek. Keramiek bestaat uit verschillende lagen gebakken klei en is zeer duurzaam. Wanneer u onderhoudsvrije tegels zoekt, is keramiek de beste optie. Het materiaal is krasvast, wordt niet extreem glad, u heeft geen last van groene aanslag, het is vorstbestendig en er trekt geen vocht of vuil in. Keramische tegels voor in de tuin zijn in verschillende diktes verkrijgbaar waardoor u zelfs uw binnenvloer met dezelfde tegel kunt bedekken als uw terras. 

Wat zijn natuursteentegels?

Natuursteentegels, ofwel hardsteentegels, worden in tegenstelling tot alle andere tegels niet gefabriceerd maar uit de natuur gehaald. Natuurstenen tegels zijn gemaakt van marmer, graniet, leisteen of blauw hardsteen. Het materiaal is gewonnen uit gebergten en vervolgens verzaagd tot tegels. Natuursteen tegels zijn verkrijgbaar met een gepolijste (glad en glimmend) of een geborstelde (ruw en mat) toplaag. Omdat deze tegels van natuurlijke materialen zijn gemaakt, zijn ze allemaal uniek en verschillend waardoor uw terras ook een zeer natuurlijke uitstraling krijgt. Het materiaal is duurzaam en onderhoudsvrij, maar in mindere mate dan keramiek. Natuursteen is duurder dan keramiek en in minder soorten verkrijgbaar. 

Wat zijn betontegels? 

De naam zegt het al, betontegels zijn gemaakt van geperst beton. Vervolgens is er een deklaag opgedrukt. Deze deklaag kan bestaan uit verschillende kleuren, kwaliteitsvormen en kan heel fijn of heel korrelig zijn. Betontegels zijn onder te verdelen in terrastegels met een coating en goedkopere betontegels zonder coating. Beton is over het algemeen redelijk gevoelig voor groene aanslag, vocht en vorst waardoor ze minder onderhoudsvrij dan natuursteentegels of keramische tegels zijn. Om een betontegel te verduurzamen kan er een coating op worden geplaatst. Deze coating dicht het poreuze beton af waardoor terrastegels met een coating veel minder gevoelig voor vuil, algen en vocht zijn dat tegels zonder coating. Het grote voordeel van betontegels is de prijs en ze zijn tevens erg eenvoudig in een zandbed te leggen. 

Groot assortiment

Terrastegels met coating, goedkope betontegels, keramische terrastegels, 30x30 cm stoeptegels en natuursteentegels vindt u allemaal bij Gadero. Bij Gadero kiest u bovendien uit allerlei soorten terrastegels in verschillende maten en kleuren. Wilt u tegels van te voren bekijken? Maak hier een online afspraak. Of bekijk de aflevering van Gadero TV vanuit onze showroom in Breukelen.

Snelle levering in  Vlaanderen

Nadat u een keuze heeft gemaakt, kunt alle toebehoren zoals opsluitbandenwatergoten, zand, stapelblokken en grind of split direct mee bestellen. Gadero levert alle tegels en toebehoren binnen enkele werkdagen aan huis tegen gunstige Thuiswinkel waarborg voorwaarden. Wij leveren sierbestrating met grote vrachtauto's met daarop een grijparm. We bezorgen uw bestrating onder andere in Antwerpen, Limburg, Gent, Leuven, Brugge.

Meest gestelde vragen over terrastegels

Terrastegel inspiratie