Logo Gadero
inspiratieservice

Keramische tegels 90x90 cm

Bekijk hieronder ons assortiment keramische tegels in het formaat 90x90 cm. Dit groot formaat zal uw tuin optisch groter laten lijken en keramiek biedt verschillende voordelen. Denk hierbij aan een extreem lange levensduur en hoge onderhoudsvriendelijkheid. Daarnaast zijn ze ook kleur-, kras- en slijtvast. 

Bij Gadero koop u keramische tegels tegels in groot formaat van 90x90cm, maar ook in de populaire formaten 80x80cm en 60x60cm. Liever keramische tegels met het leg gemak van beton? Bekijk dan ook onze keramische tegels 3+1 cm dikte met een betonnen onderlaag. Wij bieden keramische tegels aan van topmerken als MBI, Excluton en Gardenlux en leveren binnen enkele werkdagen. 

Waarom keramische tegels?

Keramiek is gebakken klei en het productieproces is niet erg schadelijk voor het milieu waardoor keramiek een zeer duurzame keuze is. Daarnaast zijn ze ook 100% recyclebaar. Als u op zoek bent naar een tegel die u nooit meer hoeft te vervangen? Ook dan is keramiek echt iets voor u. Keramische tegels hebben een extreem lange levensduur, ze gaan een levenlang me, en ze zijn erg onderhoudsvriendelijk. Door het klei te bakken worden de poriën afgesloten waardoor er geen vocht en vuil in de tegel kan trekken. Groene aanslag en andere vuil hechten zich dus minder snel aan de tegel en wat u wel tegenkomt is eenvoudig te verwijderen zonder te schrobben. Ook zijn deze tegels bestand tegen krassen, slijtage, warmte, vorst en strooizout. Keramische tegels zijn kleurvast, dit betekent dat ze niet zullen verkleuren en u dus altijd kunt genieten van uw terras alsof hij nieuw is.  

Keramische tegels leggen

Gaat u zelf uw nieuwe keramische terras aanleggen? Laat ons u een handje op weg helpen! Het aanleggen van keramische tegels gaat namelijk anders in zijn werk dan het aanleggen van betontegels. Keramiek vereist een gestabiliseerd zandbed. U vindt een uitgebreide uitleg in onze klustip Keramische terrastegels leggen

Snelle levering

Wij leveren de 90x90cm keramische tegels binnen enkele werkdagen bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland. Vergeet niet uw bestelling compleet te maken met opsluitbanden, zand, voegmiddel en drainage.