Logo Gadero
inspiratieservice

Houten muurbekleding

Verfraai uw interieur met houten wandbekleding. Deze latjes geven uw huiskamer of kantoor een warme en natuurlijke uitstraling, Deze zogenaamde muurbekleding van hout hebben wij in diverse houtsoorten te koop. Met houten wandbekleding brengt u sfeer en historie in uw huis. Muurbekleding van hout leveren wij bovendien in diverse kleuren. Kies uit natuurlijk teak, grijs gerookt of donkerbruin met donkergrijs. De dikte varieert van 10 tot 20 mm dikte. Elke set bestaat doorgaans uit 50 bij 20 cm aan hout voor uw bekleding van muren in uw woonkamer of hal bijvoorbeeld. Bestel hier uw houten wandbekleding onder veilige Thuiswinkel Servicegaranties. Daarbij bezorgen wij in heel Nederland en Vlaanderen hout voor binnen en buiten. 

Maak een sfeervolle houten binnenmuur met teak wandbekleding, eiken plakhout of barnwood latten. Een muur van hout is tevens populair in kantoor- en horecapanden. Het geeft warmte en sfeer. Combineer een houten wand met bijvoorbeeld een gietvloer of tegelvloer. Dit steekt mooi tegen elkaar af. 

Wilt u regelmatig houten wandpanelen bestellen? Heeft u een bedrijf in de interieurbouw? Maak dan een zakelijk account aan bij Gadero voor 5% korting en direct contactpersoon. 

Bestel tegelijk met uw wandhout ook laminaat, parketvloeren of pvc vloeren bij Gadero Hout. 

Meest gestelde vragen over houten muurbekleding