Tot 30% korting op pallets vol tuinhout Klik hier voor meer info

Terras verlichting

Ook in de avonduren genieten van uw houten terras doet u met onze vlonderspotjes. Vlonderspots zijn mooi en handig als u 's avonds over uw terras loopt als indicatieverlichting. Wij hebben zowel LED spots op zonne-energie, inbouwspots als 24 volt LED grondspots voor uw vlonder. Onze vlonderverlichting is geschikt op terrasplanken van minimaal 14,5 cm breed. Ook voor smalle terrasplanken zijn mini LED vlonderlampen te koop met zacht diffuus licht. Wij verkopen uitsluitend gerenommeerde kwaliteit LED verlichting voor uw terras van Suslight en Elephant. Zo bent u jarenlang zeker van licht op uw terras. 

Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED vlonderlampen en grondspots met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw LED vlonderlamp voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en Belgie.

Onze solar vlonderverlichting van dekspots staat fraai op onze glad geschaafd vlonderplanken van 28x145 of 28x190 mm extra breed.

Doe-het-zelf video - Vlonderlampen plaatsen

Bekijk hier meer tuinverlichting, kies uit grondspots tot tuinlampen voor in uw border en LED spotjes voor uw houten veranda.

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode