Logo Gadero
inspiratieservice

Wanddoek voor overkapping

Wilt u tijdelijk schaduw in een wand van uw overkapping, tuinkamer of veranda? Dat kan met onze oprolbare wanddoeken en rolgordijnen voor buiten. Wij leveren deze wanddoeken en rolgordijnen van goede kwaliteit. Maak uw aankoop van een (aanbouw) veranda, terrasoverkapping of blokhut met luifel compleet.

Rolgordijnen voor buiten

Wilt u schaduw in uw overkapping, tuinkamer of veranda? Dat kan met onze oprolbare wanddoeken en rolgordijnen voor buiten! Hiermee bent u voorzien van schaduw en kunt u het buiten makkelijker uithouden wanneer de zon schijnt. Onze outdoor rolgordijnen zijn de perfecte zonwering en ideaal tegen een laagstaande zon.

Wij leveren rolgordijnen voor buiten van goede kwaliteit. De outdoor rolgordijnen zijn UV-werend, bestand tegen vocht en schimmels en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door de verschillende afmetingen in ons assortiment kunnen de rolgordijnen altijd op maat geleverd worden. De rolgordijnen werken middels een trekkoord en hebben dus een eenvoudige bediening.

Bestel naast een rolgordijn buiten ook uw schaduwdoek of verschuifbaar harmonicadoek bij Gadero. Kies uit diverse afmetingen en kleuren uit ons ruime assortiment.

Wanddoeken voor overkappingen inspiratie