Logo Gadero
service

Keramische tegels 2 cm dik voor stabilisatiezand - populair

Keramische terrastegels van 2 cm dik legt u gemakkelijk op stabilisatiezand. De meeste klanten kiezen voor deze keramische tuintegels. Bij Gadero kiest u uit verschillende kleuren en maten. Naast 60 x 60 cm leveren wij ook steeds meer rechthoekformaten in keramiektegels voor buiten. Populair zijn antraciet, blauw en houtlook. Bent u op zoek naar het gemak van een betontegel en wilt u toch de voordelen van keramiek? Kijk dan naar onze 4 cm dikke keramische tegels met betonnen onderlaag.

Keramiek heeft veel voordelen ten opzichte van andere types tegel. Keramiek is vorstbestendig, zeer maatvast, dunner en dus ook lichter dan andere materialen zoals natuursteen. Nog een bijkomend voordeel is dat keramische tegels uitstekend kunnen worden gecombineerd met keramiek dat u in huis hebt liggen. Zo kunt u de binnenvloer doortrekken naar buiten. En misschien wel het belangrijkste: keramische tegels zijn erg onderhoudsarm. Keramiek heeft een bijzonder lage poreusheid, waardoor het bijna 100 procent ondoordringbaar is voor vet en vuil. Vlekken die op de tegel komen, blijven aan het oppervlak en zijn daardoor zeer eenvoudig te verwijderen. Door de lage poreusheid is keramiek ook krasvrij en zeer kleurvast.

Bestel direct ook voegmortel, voegzand, betonbanden en zand en ervaar de gemakken van online shoppen. Wij leveren binnen de 2 tot 5 werkdagen bij u thuis in heel Nederland en Vlaanderen.

Keramische terrastegel inspiratie