Betonpoeren

Met betonpoeren zorgt u voor bescherming van uw Lariks Douglas palen, deze blijven zo boven de grond staan. Ook geeft een betonpoer stevigheid aan uw Lariks Douglas overkapping en maakt uw houtbouw project een lust voor het oog. Kies uit diverse vormen, maten en kleuren verstelbare betonpoeren. De verstelbare betonnen poeren worden standaard geleverd met draadeind, zo kunt u eenvoudig uw terrasoverkapping op de juiste hoogte krijgen. Koop voordelig uw betonvoeten en Lariks douglas hout bij houthandel Gadero. Bestel meteen snelbeton en tuinhout mee. Wij leveren in heel Vlaanderen bij u thuis. 

Lees onderstaand onze handige tips voor een betonpoer plaatsen:

  • Maak een gat met een schep en leg een oude stoeptegel waterpas in de grond op een stevige ondergrond. Zorg dat de betonnen voet circa 10 cm boven de grond uitsteekt. Maak eerst alle gaten. Gebruik de stelling van Phytagoras: lengte van 3 meter en de hoek om van 4 meter, moet het schuine gedeelte 5 meter zijn om zeker te zijn van een haakse hoek. Zorg met de water dat alle betonpoeren op de juiste hoogte komen. Het waterpassen en de haakse hoeken uitmeten is een tijdrovende klus. Neem hier echter wel ruim de tijd voor, dit is de basis van uw overkapping!
  • Schroef het plaatje (deze zit doorgaans vastgelast aan de draadeind) eerst vast aan de Lariks Douglas paal. De meeste mensen kiezen voor 12x12 of 15x15 cm bezaagde Lariks Douglas palen of 14,5x14,5 cm glad geschaafde palen. Draai vervolgens de complete paal met plaatje op de betonnen poeren. Indien de palen wil inkepen om de horizontale balken in te laten vallen, doe dit dan altijd voor het monteren op uw poer.
  • Maak ververvolgens de Lariks Douglas paal vast met enkele, tijdelijke schoorlatten of vraag iemand om de staander even vast te houden.
  • Een betonpoer plaatsen maakt u af door om 1 zak snelcement de poer aan te vullen. Voeg daarna grond of zand toe.

 

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode