Logo Gadero
service

Tuindraad

Nergens meer tuindraad op voorraad! Wij hebben naast ronde en vierkante tuinpalen een groeiend assortiment tuindraad. Wilt u een omheining maken van antraciet zwart of groen draad? Wij hebben topkwaliteit tuindraad van Betafence te koop. Uniek is dat u meteen vierkante palen of ronde tuinpalen, krammen en andere benodigdheden kan bestellen bij Gadero. Wij leveren tuindraad gemiddeld binnen 4 werkdagen bij u thuis. Het maakt niet uit waar u woont in Vlaanderen, wij leveren overal. Ook zijn wij lid van BeCommerce, zo bent u zeker van een levering met service.

Kies bij houthandel Gadero uit diverse soorten en hoogtes 60 tot 200 cm tuindraad. Naast het bekende groen geplastificeerde tuindraad leveren wij ook antraciet zwart tuindraad. Daarnaast vindt u bij ons ook steeds meer andere soorten draad voor dierenverblijven (kippen, geiten, schapen), vee omheiningen en andere afsluitingen.

Let bij het vergelijken van tuindraad op de maaswijdte. Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit tuindraad van topmerk Betafence (Pantanet Family, Pantanet Garden en Pantanet Light) op rol in antraciet en groen uit eigen voorraad. Bestel bij Gadero voor de laagste prijs zowel per meter en per rol. 

Wist u dat... men in Nederland spreekt van tuingaas.