Logo Gadero
service

Natuurstenen opsluitbanden, vijverranden en traptreden

Bent u op zoek naar een zeer duurzame en luxueuze natuurstenen afwerking van uw vijver, trap of terras? Wij bieden u vijverranden, opsluitbanden en traptreden van Chinese hardsteen in A-kwaliteit aan. Natuursteen kopen doet u nergens zo gemakkelijk als bij Gadero en dat vanwege onze steengoede samenwerking met fabrikant Excluton. De hardstenen banden, vijverranden en traptreden zijn in twee verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo zijn er elementen die zijn verzoet en elementen die zijn gevlamd en geborsteld. Bij het verzoeten wordt de hardsteen met een hele fijne korrel gepolijst zodat hij glanst. Bij het vlammen en borstelen wordt de steen in een vlam gehouden. De hoge temperaturen zorgen ervoor dat deeltjes verspringen en de steen ruw wordt. Daarna wordt hij geborsteld zodat hij weer vlak wordt.

Bij de plaatsing van natuurstenen traptreden, vijverranden en betonbanden moet u rekening houden met veel gewicht. Plaats deze hardsteenelementen daarom op een stevige ondergrond van zand, eventueel aangevuld met cement. 

Combineer deze artikelen van Chinese hardsteen met onze luxeterrastegels, split of grind of andere sierbestratingsproducten en realiseer uw droomtuin met daarin een prachtige luxetrap of vijverrand van natuursteen.

Meest gestelde vragen over natuurstenen opsluitbanden, vijverranden en traptreden