Logo Gadero
service

Tuinstoelen

Gadero presenteert een serie hoogwaardige wicker kunststof en hardhouten tuinstoelen. Kies uit actieve tuinstoelen tot relaxte loungestoelen om lekker te genieten van het buitenleven. Bestel naast uw tuinstoelen een bijpassende tuintafel. Wij leveren tuinstoelen van hardhout, wicker en textiline in alle bestemmingen in Nederlands Belgie (Vlaanderen). Online tuinmeubelshop Gadero levert bovendien onder gunstige BeCommerce Servicegaranties.

Combineer uw aankoop van tuinstoelen met onze trendy houten tuintafels

Tuinstoelen van hardhout zijn ook in verschillende modellen te krijgen. Wordt er gesproken over hardhout voor tuinstoelen, dan wordt er meestal geen Teak bedoeld, maar een andere hardhoutsoort zoals bijvoorbeeld mahonie. Deze houtsoorten hebben een levensduur van ongeveer 20 jaar, mits u het hout regelmatig behandelt met een beschermende olie. U koopt dus een product van hoge kwaliteit.

Tuinstoelen van geïmpregneerd Grenen zijn een zeer voordelige keuze. Ook al heeft deze houtsoort een iets kortere levensduur van rond de tien jaar en moet deze geschilderd worden, is dit wel het perfecte hout om uw eigen stijl mee te realiseren. Kies eenvoudig de door u gewenste kleur of kleuren en schilder u naar uw eigen droomtuin!

Tuinstoelen van wicker

Wicker is gemaakt van kunststof. Er worden draden getrokken van kunststof en deze worden gevlochten. Wicker heeft daardoor de uitstraling van rotan, maar de duurzaamheid van kunststof. De verkleuring is zeer laag en de tuinstoelen van wicker blijven jarenlang de prachtige uitstraling behouden. Dat is uiteindelijk waarvoor u deze prachtige tuinstoelen tenslotte koopt.

Onderhoud

U kunt uw hardhouten tuinstoelen 2x per jaar met bankirai-olie insmeren om vergrijzing tegen te gaan. 

Aanbiedingen tuinmeubelen

Zoekt u goedkope tuin stoelen of tuintafels? Neem dan zeker een kijkje in onze tuinmeubelen outlet.

Houten meubels inspiratie