Logo Gadero
service

Tuinkast

Steeds meer mensen kiezen voor kunststof of houten terraskasten in de tuin voor opbergen van tuinkussens, tuingereedschap en andere kleine tuinartikelen. Kies uit diverse formaten drukgeïmpregneerd hout en hardhout terraskasten bij houthandel Gadero. Wij leveren alle houten terraskasten gemiddeld binnen 4 werkdagen bij u thuis.

Houten Tuinkasten

Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van tuinkasten voor het opruimen van tuingereedschap, buitenkussens en andere tuinaccessoires. Wij hebben diverse formaten houten tuinkasten te koop in onze webwinkel. Let naast het formaat op verschillende platte en schuine dakjes.

Tuinkast onderhoud

U kunt met EPDM folie zelf het dak heel eenvoudig vervangen. Ook is EPDM folie eenvoudig met een tuinslang en een spons (eventueel sop) schoon te maken. 

Onze houten kasten zijn eenvoudig te monteren. Met een bezem en tuinslang kan de kast eenvoudig aan de buitenkant worden gereinigd. De binnenkant kan met een droge bezem (en mot-blik).

Indien de kast op de oostkant een groene aanslag laag krijgt aan de onderkant dan kan dit eenvoudig met anti-alg middel worden ingespoten. Door zonlicht zal de groene laag loslaten en het blaken hout weer tevoorschijn komen.

Wij bezorgen in alle uithoeken en steden van Vlaanderen. Van Oost tot West, van Brussel tot Antwerpen centrum. Wij leveren alle houten terraskosten onder BeCommerce Servicegaranties. Zo bent u zeker van een after sale service en veilige online bestelling. 

Naast houten terraskasten leveren wij ook houten tuintafels, tuinkisten en meer tuinmeubelen van hardhout, lariks en steigerhout. 

Waarvoor wilt u uw berging gebruiken?

Voordat u tot aankoop overgaat, is het heel belangrijk te bedenken waarvoor u ruimte nodig heeft. Gaat het om kleine zaken als een hark, schoffel en een gieter? Of wilt u de berging vooral voor fietsen, kinderspeelgoed en een grasmaaier gebruiken? Wilt u ruimte om uw haardhout op te slaan? Of misschien wilt u alleen de afvalbakken ‘verstoppen’? Kortom, welke grootte past bij uw behoeften?

Ook niet onbelangrijk is de plaats waar u uw berging wilt hebben. Wanneer u bijvoorbeeld in de winter ook spullen nodig heeft uit uw tuinkast of tuinschuur, is het praktisch de berging niet te ver van het huis te plaatsen.

En natuurlijk is de gewenste uitstraling iets om rekening mee te houden. U kiest voor een mooi ingerichte tuin, voor de juiste planten en struiken met de gewenste kleur. Dan is het van belang dat de plaats waar u uw tuinspullen opbergt ook mooi in het geheel staat.

Welke berging van Gadero past bij u?

U vindt hier een grote keuze aan bergingen. Ze zijn in verschillende categorieën opgedeeld om het voor u overzichtelijker te maken.

Tuinschuurtjes zijn de grotere varianten in deze categorie. Hier kunt u ongetwijfeld datgene vinden wat u zoekt, wanneer u behoefte heeft aan een compacte ruimte voor uw werkbank, grasmaaier, tuinkussens en tuingereedschap. Zijn deze afmetingen u toch iets te klein? Dan kunt u het best zoeken onder de categorie blokhut.

Tuinkasten zijn bergplaatsen voor kleine tuinspullen, zoals bloempotten, gieters, een schop en een bezem. Dankzij de mooie vormgeving zijn tuinkasten een mooie aanwinst op of bij het terras en ziet alles er altijd mooi opgeruimd uit.

Uit welke materialen bestaat een berging?

De meeste bergingen bestaan uit hout, vanwege het feit dat het een natuurproduct is. Daarnaast past het zich snel aan, aan de omgeving en is het een materiaal wat altijd goed staat in een tuin. Bij Gadero  vindt u tuinschuren in de houtsoorten grenen en vuren. Beide soorten zijn onbehandeld en kunnen in elke gewenste kleur geschilderd of gebeitst worden. Behandelt u uw tuinschuur met onze blokhutverf, dan zult u vele jaren langer kunnen genieten van uw aanschaf.

Berging als bouwpakket

U krijgt uw berging als bouwpakket aangeleverd. Tevens krijgt u een uitgebreide montagehandleiding meegeleverd, zodat u stap voor stap uw eigen tuinschuur, tuinkast, houtopslag of containerombouw in elkaar kunt zetten.

Tuinkas voor opbergen tuinspullen

Ook kunt u uw tuinkas deels gebruiken voor het opslaan van tuingereedschap. Bij Gadero verkopen we tuinkassen van A-merken met echt glas, zwart aluminium of goedkope hobbykassen.

Tuinkast inspiratie