Logo Gadero
inspiratieservice

Hofstade (Aalst)

Afhalen

Gadero Euvelgunner

Op onze externe locatie in Hofstade-Aalst (België) kunt u uw bestelling afhalen. Deze locatie fungeert enkel als afhaallocatie voor bestellingen. Dit betekent dat er geen voorraad of showroom aanwezig is. U kunt uw bestellingen alleen afhalen op een vast dagdeel. Indien u uiterlijk vrijdag om 17.00 uur uw bestelling plaatst, kunt u op de aangegeven vrijdag uw bestelling tussen 12.00 - 15.00 uur afhalen aan de Hekkestraat 20 in Hostade-Aalst (België). Let op: bekijk de bestel-dealine en afhaal pagina voor Vlaanderen en Wallonië. U kunt enkel op de aangegeven dag en binnen het aangegeven tijdvak uw bestelling afhalen. Bezorgen in heel Vlaanderen en Wallonië is wel mogelijk, bekijk onze bezorgpagina voor meer informatie. 

Beschikbare services in Hofstade

Op onze externe locatie in Hofstade ligt geen voorraad en er is geen showroom. Onze externe locatie in Hofstade dient alleen als afhaalpunt waarbij bestellingen afgehaald kunnen worden op vaste momenten.  Kan ik een bestelling later ophalen? Het afhalen in Hofstade kan uitsluitend op de aangegeven momenten tijdens het bestellen. Wanneer u een bestelling tijdens het aangegeven afhaalmoment niet heeft afgehaald, dan dient u contact op te nemen met onze klantenservice voor een nieuw afhaalmoment. U kunt onze klantenservice bereiken via  3150 230 61 51 of via info@gadero.nl

Bereikbaarheid

De externe afhaallocatie in Hofstade (Aalst) is te bereiken via de N41 (Dekkersweg). Via de N41 bereikt u de Hekkestraat. De externe locatie bevindt zich bij Distri-Hout NV.

Openingstijden Hofstade

Let op! Het afhalen in Hofstade kan uitsluitend op de aangegeven momenten tijdens het bestellen. Buiten de aangegeven afhaalmomenten is hier niemand aanwezig.