Terrasdrager

Bespaar niet op uw fundering. Een groot deel van de stevigheid van uw terras hangt er namelijk vanaf. Ons advies is om elke 50 cm in de balken rij een terrasdrager te plaatsen. Daarnaast is het van belang om aan het begin en eind van de balk een verstelbare balkdrager te plaatsen. Zorg er daarnaast voor dat de balken 40 cm uit elkaar liggen. Zo weet u zeker dat het frame waar uw vlonder op rust stabiel staat.

Rubberen tegeldragers

Gaat u een vlonder leggen op uw balkon of dakterras? Gebruik dan rubberen tegeldragers. Met deze dragers beschermt u uw dak of balkon. Door de tegeldragers tussen de dwarsbalk en het dak te leggen drukken de balken niet te hard op het dakleer. Zo voorkomt u beschadiging aan het dak of balkon. Ook kan het water nog goed weglopen tussen de tegels, wat erg belangrijk is voor de levensduur van uw terras. 

Wilt u zelf een terras aanleggen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Wij hebben een heel handig stappenplan waarin gedetailleerd wordt uitgelegd hoe u het beste een vlonder kunt aanleggen. Met deze handleiding kan iedereen zijn eigen vlonder maken.

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u