Logo Gadero
service

EPDM rubberfolie

Bij Gadero leveren we nu ook hoogwaardig EPDM rubberfolie voor daken van overkappingen, veranda's en blokhutten met platte of lichthellende daken. EPDM folie is een hoogwaardige dakbedekking die UV-werend, flexibel en door ons op maat geknipt wordt voor uw dak. Bestel altijd 10% extra mee. Wij bezorgen EPDM folie met lijm en dakdoorvoer desgewenst binnen 48 uur bij u thuis in Nederland. Koop ook bijvoorbeeld uw Lariks Douglas constructiehout bij Gadero. Wij bezorgen overal in Nederland en Vlaanderen onder gunstige Thuiswinkel Servicegaranties.

Veelgestelde vragen EPDM

EPDM folie plaatsen

Wij leveren hoogwaardig EPDM folie voor uw terrasoverkapping, veranda, carport of tuinhuis. Wij adviseren u om EPDM op underlayment platen aan te brengen en niet direct op uw dakbeschot. Maak een luchtlaag van panlatten op uw dakbeschot. Daarbovenop brengt u uw plaatmateriaal laag van Underlayment of Fins vuren platen aan. Op de dakranden monteert u rondom een mastiekrib. Vervolgens rolt u uw folie uit over uw dak en zorgt ervoor dat u overal 10% extra heeft. U rolt daarna de helft op en begint vanuit het midden het eerste deel weer terug uit te rollen. Gebruik onze 5 liter emmers lijm met een blokkwast. Deze Epdmlijm droogt in 30 minuten, dus zit niet meteen vast, zo heeft u nog de tijd om enige correctie aan te brengen. Eindig met een daktrim rondom uw dakranden. Schroef deze met waterdichte schroef vast.

Lees ook onze klustip zelf overkappingen met plat dak bouwen van lariks douglas voor meer informatie over het monteren van EPDM folie. 

EPDM dakbedekking inspiratie