Tuin bestrating

Tuin bestrating

Wij bieden een ruime keuze in tuin bestrating aan. Van getrommelde stenen tot ongetrommelde stenen en van Abbeystones tot gebakken waaltjes. Ook bieden we verschillende diktes aan.

Het aanleggen van uw tuinbestrating is eenvoudig en geeft u de ruimte om gemakkelijk in uw tuin te bivakkeren. Zeker omdat uw tuin tegenwoordig een verlengstuk is van uw woonkamer. Hoe fijn is het om in de herfst te genieten van een warme kop thee op uw terras onder uw houten overkapping? Dan is het zeker fijn als u daar ook mooie tuinbestrating heeft liggen die bij u past.

Getrommelde stenen

Getrommelde stenen is bestrating wat ouder is gemaakt. De stenen zijn daardoor allemaal qua uiterlijk en formaat verschillend. De kleur en de kwaliteit is hetzelfde als van ongetrommelde stenen. We bieden ook getrommelde stenen in wildverband aan.

Ongetrommelde stenen

Ongetrommelde stenen valt ook wel onder strakke bestrating. Strakke bestrating voor uw tuin is erg populair. De ongetrommelde stenen zijn qua uiterlijk en formaat gelijk aan elkaar. De stenen zijn niet verouderd en hebben dus een strakke randafwerking.

Voor het leggen van uw bestrating hebben we tips opgesteld. Klik hier om direct naar onze handige tips te gaan of bekijk onze video.

abbeystones leggen tips

Naast getrommelde Abbeystones en ongetrommelde puras stenen van het merk Excluton vindt u bij Gadero vele getrommelde en strakke stenen van de merken Gardenlux en MBI de steenmeesters. Vooral de klinkers van MBI de steenmeesters kennen een zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding. Deze stenen zijn namelijk altijd voorzien van een deklaag, maar zijn toch betaalbaar.

De multifunctionele Abbeystones en purasstenen zijn zowel voor de oprit als uw terras te gebruiken. Wij hebben een ruime collectie 5 en 6 cm dikte Abbeystones. Deze rechthoekige en vierkante stenen zijn in meer dan 10 kleuren verkrijgbaar. Naast enkele vaste maten kunt u deze populaire stenen ook in wildverband bestellen via onze online shop. Populaire kleuren binnen dit product zijn antraciet, rood genuanceerd en toscaans.

Bestrating is er in getrommelde en ongetrommelde varianten. Zo zijn de Abbeystones van Excluton altijd getrommeld en de purasstenen van Excluton altijd ongetrommeld. Naast de stenen van Excluton biedt Gadero een groot assortiment aan klinkers van het merk MBI de steenmeesters aan. Zowel de getrommelde als de ongetrommelde klinkers van MBI zijn altijd voorzien van een beschermende deklaag en zijn dus erg onderhoudsvriendelijk. De getrommelde stenen van het merk MBI noemen wij Drumstones en de de ongetrommelde stenen Vlakstones of Terratops. Bent u op zoek naar een iets uniekere steen? Kijk dan eens naar onze opritstenen of terrasstenen van het merk Gardenlux.

Bestel uw bestrating bij Gadero, het adres voor topkwaliteit sierbestrating. Bestel ook meteen uw toebehoren zoals boordstenen, drainage en zand mee. Tot slot kunnen wij tevens uw schutting of bijvoorbeeld een overkapping van hout meeleveren bij uw Abbeystones terras.

Levering in Vlaanderen

Sierbestratinghandel Gadero levert binnen 2 tot 7 werkdagen in Vlaanderen onder gunstige thuiswinkel waarborg voorwaarden. We bezorgen uw bestrating onder andere in Antwerpen, Limburg, Gent, Leuven, Brugge.

Terras met overkapping maken

Combineer uw bestrating desgewenst met een houten overkapping of trendy aanbouw veranda van houthandel Gadero. Ook voor achter in de tuin hebben wij ruime keuzen in tuinhuisjes met overkapping plat dak of tuinhuisjes met overkapping punt dak.