Logo Gadero
service

Betontegels met deklaag

Bent u op zoek naar betontegels die wat langer mee moeten gaan, maar niet mogen glanzen? Kies een betontegel met een deklaag. Tegenwoordig zijn er luxere betontegels te vinden op de markt. Dit zijn betontegels met een toplaag of deklaag. Deze luxe betontegels zijn opgebouwd in twee delen. Het bestaat uit een iets grovere onder beton die voor de stevigheid zorgt en een deklaag die is opgebouwd uit fijnere materialen die zorgt voor een luxe en mooi uiterlijk. In deze deklaag worden natuurlijke mineralen gebruikt die ervoor zorgen dat een tegel langer mooi blijft dan een onbehandelde tegel. Het voordeel ten opzichte van gecoate tegels is dat betontegels met een deklaag niet glanzen maar mat zijn. 

Het verschil tussen verschillende betontegels

Lees onze uitgebreide blog over de verschillen tussen goedkope onbehandelde betontegels, betontegels met een deklaag, geïmpregneerde betontegels en betontegels met een coating en maak de keuze die bij u past.

Betontegels voor uw tuin en terras met een deklaag zijn minder krasgevoelig dan gecoate terrastegels maar toch een stuk duurzamer dan onbehandelde betontegels. Terrastegels met deklaag leveren wij van topfabrieken zoals Excluton, MBI en Tuinvisie. Wij bezorgen betonnen tuintegels met deklaag overal in Nederland, Duitsland en België. 

Nog geen keuze tussen de betontegels kunnen maken? In onze blog leggen wij het verschil tussen onbehandelde, geïmpregneerde en gecoate betontegels uit, zodat u de beste keuze maakt!

Ontdek Gadero voor al uw terrasstenen en terrastegels met deklaag. Bestel uw betontegels met deklaag direct met toebehoren als zand, opsluitbanden en watergoten en krijg alles in 1 keer binnen gemiddeld 1-7 werkdagen aan huis bezorgd. 

Snelle levering in heel Nederland, België en West-Duitsland

Bestel vanuit uw luie stoel en wij bezorgen uw betontegels binnen maximaal 7 werkdagen tegen gunstige thuiswinkel waarborg service voorwaarden. 

Geen keuze kunnen maken? Bekijk ook eens onze betontegels met coating of keramische terrastegels.

Betontegels met deklaag inspiratie