Geostretto Plus terrastegel Roma GeoStretto Plus Roma terrastegel 80 x 80 x 4 cmDeze grijze terrastegels van A -merk MBI is perfect als u droomt van een prachtig, luxe terras. De Roma uit de Geostretto Plus lijn van MBI is voorzien van een factor 30 beschermlaag voor een onderhoudsarm terras met tegels. Deze tegels zijn 4 cm dik en zijn daarom gemakkelijk te leggen. Protection Plus Zoals eerder vermeld hebben de Geostretto terrastegels een factor 30 beschermlaag. Deze Protection Plus beschermlaag geeft de betontegels vuilafstotende en onderhoudsarme eigenschappen, omdat mos en algen zich nauwelijks hechten aan de tegels. Daarnaast geeft de Protection Plus behandeling de tegels een kleurvaste en kleurverdiepende laag. Een aantal voordelen van de beschermende factor 30 laag: Een licht glimmend effect voor een luxe uitstraling Amper vuilopname en zelfs licht vuilafstotend Eenvoudig schoon te maken; Zelfs hardnekkige vlekken door wijn, bloemsappen, barbecuesauzen enz. Zeer hoog voetcomfort en daardoor voor zowel binnen als buiten te gebruiken Weerbestendig; Zonlicht, hitte, vorst en strooizout krijgen nauwelijks grip. Beschermlaag Factor 30
Tijdelijk niet leverbaar per m2
€ 52,95

Bent u op zoek naar betontegels die wat langer mee moeten gaan, maar niet mogen glanzen? Kies een betontegel met een deklaag.

Tegenwoordig zijn er luxere betontegels te vinden op de markt. Dit zijn betontegels met een toplaag of deklaag. Deze luxe betontegels zijn opgebouwd in twee delen. Het bestaat uit een iets grovere onder beton die voor de stevigheid zorgt en een deklaag die is opgebouwd uit fijnere materialen die zorgt voor een luxe en mooi uiterlijk. In deze deklaag worden natuurlijke mineralen gebruikt die ervoor zorgen dat een tegel langer mooi blijft dan een onbehandelde tegel. Het voordeel ten opzichte van gecoate tegels is dat betontegels met een deklaag niet glanzen maar mat zijn. 

Het verschil tussen verschillende betontegels

Lees onze uitgebreide blog over de verschillen tussen goedkope onbehandelde betontegels, betontegels met een deklaag, geïmpregneerde betontegels en betontegels met een coating en maak de keuze die bij u past.

Snelle levering in heel Nederland, België en West-Duitsland

Bestel vanuit uw luie stoel en wij bezorgen uw betontegels binnen maximaal 7 werkdagen tegen unstige thuiswinkel waarborg service voorwaarden. 

Betontegels voor uw tuin en terras met een deklaag zijn minder krasgevoelig dan gecoate terrastegels maar toch een stuk duurzamer dan onbehandelde betontegels. Terrastegels met deklaag leveren wij van topfabrieken zoals Excluton, MBI en Tuinvisie. Wij bezorgen betonnen tuintegels met deklaag overal in Nederland, Duitsland en België. 

Nog geen keuze tussen de betontegels kunnen maken? In onze blog leggen wij het verschil tussen onbehandelde, geïmpregneerde en gecoate betontegels uit, zodat u de beste keuze maakt!

Ontdek Gadero voor al uw terrasstenen en terrastegels met deklaag. Bestel uw betontegels met deklaag direct met toebehoren als zand, opsluitbanden en watergoten en krijg alles in 1 keer binnen gemiddeld 1-7 werkdagen aan huis bezorgd. 

Geen keuze kunnen maken? Bekijk ook eens onze betontegels met coating of keramische terrastegels.

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode