Logo Gadero
service

MBI GeoKlinker Plus Betonklinkers

GeoKlinkers Plus betontegels van A-merk MBI zijn kwalitatief zeer hoogwaardige betonklinkers. Deze stijlvolle en duurzame oprit klinkers met facetrand zijn perfect voor uw moderne tuin en of oprit.

MBI GeoKlinkers Plus Betonklinkers

GeoKlinkers zijn erg populair omdat ze van een aanzienlijk hogere kwaliteit zijn dan onbehandelde oprit stenen. De prijs-kwaliteitverhouding is wat deze multifunctionele stenen aantrekkelijk maakt. Met GeoKlinkers heeft u weinig onderhoud aan uw oprit of terras. Dit komt door de speciale factor 25 Protection Plus laag waarmee de betonklinkers behandeld zijn. Hierdoor hecht vuil en vocht minder makkelijk aan uw bestrating en kunt u oppervlakkig vuil relatief gemakkelijk verwijderen. Kortom, GeoKlinker is een echte aanrader voor uw oprit als u lang wilt genieten van uw klinkers van beton.

Maak uw oprit of terras compleet

Bestel naast uw MBI GeoKlinkers ook alle toebehoren voor uw oprit en of terras bij Gadero. Bij Steenhandel Gadero vindt u alles wat u nodig heeft om voor een vriendelijke prijs uw droomtuin werkelijkheid te maken. Zo koopt u bij Gadero online uw nieuwe opsluitbanden, voegmortel, zand en watergoten of drainage en kunt u doorgaans binnen 7 werkdagen genieten van uw nieuwe sierbestrating.

Zelf oprit aanleggen met klinkers

Gaat u zelf uw oprit aanleggen met klinkers? Dat is geen probleem met de handige en gangbare formaten van de GeoKlinker betonklinkers van MBI. Voeg uw bestrating met Gator voegmiddel voor het allerbeste resultaat en om de levensduur van uw bestrating te verlengen. Lees op voorhand ook onze uitgebreide stappenplannen voor het aanleggen van een oprit goed door. Zo voorkomt u later eventuele problemen.

Factor 25 beschermlaag

Alle GeoKlinkers van MBI zijn voorzien van een factor 25 beschermlaag. Dit is een dubbele beschermlaag die over de toplaag van de betonklinkers wordt aangebracht. Hierdoor zijn de GeoKlinkers sterk verduurzaamd. De speciale en innovatieve beschermlaag zorgt ervoor dat de poriën van de stenen verdicht zijn. Hierdoor hecht vuil en vocht minder makkelijk aan de bestrating en kunt u oppervlakkig vuil relatief makkelijk verwijderen. Met een beetje water en een bezem kunt u het meeste vuil in een handomdraai van uw oprit of terras weghalen. Qua kwaliteit zijn GeoKlinkers de beste betonklinkers die u bij Gadero kunt bestellen. Let op! De GeoKlinker is gemaakt van beton, daarom kan ongeacht de kwaliteit altijd kalkuitbloei en dergelijke ontstaan in de beginfase. Voor de allerbeste oprit tegels en oprit bestrating kunt u het beste kiezen voor GeoCeramica tegels of GeoProArte bestrating met een dikte van minstens 6 cm. Dit is bestrating waar u helemaal geen last hebt van kalkuitbloei of verkleuring.

Combineer met stapelblokken

Bent u in een creatieve bui? Creëer dan hoogte in uw tuin door een fraaie bloembak, borderrand of tuinafscheiding te plaatsen in uw tuin. De absolute A-kwaliteit stapelblokken van MBI zijn hier uitermate geschikt voor. Dit zijn hoogwaardige stapelstenen met een echte unieke uitstraling.