10% korting op geselecteerde thermisch behandelde planken Klik hier voor meer info

    Filters:

  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte
  • Hoogte
  • Merk

Bamboe Tuinschermen

Een duurzame schutting maken zonder hardhout te gebruiken? Dat doe u met deze tuinschermen van bamboe. Deze robuuste tuinschermen hebben een tropische uitstraling en zorgen voor een speelse sfeer in uw tuin. De tuinschermen bestaan uit een frame van verzinkt staal, opgevuld met bamboestokken. Door de bamboestokken in verband te plaatsen krijgt u een vrijwel dicht tuinscherm, veel privacy in de tuin dus! Bamboe is sterk en duurzaam, ideaal dus om buiten te gebruiken. Met een levensduur vergelijkbaar met hardhout heeft u lang plezier van deze tuinschermen. Met hardhouten of betonnen schuttingpalen maakt u het geheel af.

Duurzame schutting van bamboe

Een tuinscherm van bamboe heeft veel voordelen. Het gebruik van bamboe maakt deze tuinschermen een hele verantwoorde keuze. Bamboe is een snelgroeiende plant en neemt tijdens het groeien veel Co2 en fijnstof op. Bovendien groeit de plant gewoon door als de bamboestokken gekapt worden, wat dit een hernieuwbare grondstof maakt. Bamboe is zeer duurzaam en heeft een levensduur vergelijkbaar met hardhout. Hierdoor is bamboe heel geschikt voor buitentoepassingen. De BambooWall tuinschermen zijn voorzien van een duurzaam verzinkt frame, wat een fraai contrast oplevert. Een BambooWall tuinscherm dient als een fraaie, duurzame en onderhoudsvrije erfafscheiding voor uw tuin.   

Wel een natuurlijke schutting, maar met een iets warmere uitstraling? Dan zijn KokoWall tuinschermen van kokosvezel ook een optie. Bij Gadero vindt u ook populaire tuinschermen van Lariks Douglas of hardhout
 

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode