Logo Gadero
service

Bamboe is sterk en duurzaam, ideaal dus om buiten te gebruiken. Met een levensduur vergelijkbaar met hardhout heeft u lang plezier van deze tuinschermen. Met hardhouten of betonnen schuttingpalen maakt u het geheel af.

Duurzame schutting van bamboe

Een tuinscherm van bamboe heeft veel voordelen. Het gebruik van bamboe maakt deze tuinschermen een hele verantwoorde keuze. Bamboe is een snelgroeiende plant en neemt tijdens het groeien veel Co2 en fijnstof op. Bovendien groeit de plant gewoon door als de bamboestokken gekapt worden, wat dit een hernieuwbare grondstof maakt. Bamboe is zeer duurzaam en heeft een levensduur vergelijkbaar met hardhout. Hierdoor is bamboe heel geschikt voor buitentoepassingen. De BambooWall tuinschermen zijn voorzien van een duurzaam verzinkt frame, wat een fraai contrast oplevert. Een BambooWall tuinscherm dient als een fraaie, duurzame en onderhoudsvrije erfafscheiding voor uw tuin.   

Wel een natuurlijke schutting, maar met een iets warmere uitstraling? Dan zijn KokoWall tuinschermen van kokosvezel ook een optie. Bij Gadero vindt u ook populaire tuinschermen van Lariks Douglas of hardhout

Bamboe tuinschermen inspiratie