Logo Gadero
inspiratieservice

Excluton

Gadero levert Excluton tuinbestrating in heel Vlaanderen. Excluton is een grote fabrikant van sierbestrating, betonnen producten en grond- weg- en waterbouw producten. Gadero is de grootste officiële online dealer van het merk Excluton en levert een groot deel van het assortiment uit eigen voorraad. Excluton fabriceert veel producten zoals strakke of getrommelde stenen voor een oprit of een terras, stapelblokken voor een muurtje of een border, betontegels met of zonder coating en zelfs gebakken waaltjes op een duurzame manier.

Al deze bestrating producten zijn geschikt voor het creëren van uw droomtuin. Zo kunt u kiezen uit bestrating voor uw terras of oprit, voor stapelblokken om een muur of border te bouwen of voor accessoires om uw tuin net dat stukje meer te laten uitstralen. 

Populaire Excluton producten

  • Soft Comfort betontegels

  • Abbeystones

  • Linia stapelblokken

  • Keramische terrastegels

  • U en L elementen

Excluton Sierbestrating is een innovatief bedrijf, die in het Nederlandse Druten zelf produceert. De steenfabriek heeft diverse uitvindingen achter hun naam staan, zoals de Abbeystones, betontegels met natuursteen look, 60plus tegels en diverse andere innovaties. Sinds de oprichting in 1979 is de steenfabrikant enorm gegroeid en is het inmiddels 1 van de grootste producenten van betonsteen in heel Europa. Het terrein in Druten heeft inmiddels een oppervlakte van 40 hectare, wat neerkomt op ca. 80 voetbalvelden. Het machinepark bestaat uit 19 productie eenheden en is goed voor een productie van 35000 m2 aan sierstenen per dag en het bedrijf groeit nog steeds. 

Voor betonnen bestrating, bestrating van natuursteen, keramische tegels en betonnen tegels bent u bij Excluton zeker van absolute a-kwaliteit. Bij uw Excluton dealer Gadero vindt u getrommelde bestrating, strakke bestrating, betonklinkers, betontegels, siertegels, natuursteen, palissaden, boordstenen, muurelementen en stapelblokken, bestrating- en beton elementen van Excluton. Ook grind, zand, split en sierkeien worden binnen enkele dagen vanuit eigen voorraden bij u thuis bezorgd.

Levering in Vlaanderen

Sierbestratinghandel Gadero levert binnen enkele werkdagen in Vlaanderen onder gunstige thuiswinkel waarborg voorwaarden. We bezorgen uw bestrating onder andere in Antwerpen, Limburg, Gent, Leuven, Brugge.

Inspiratie

Meest gestelde vragen over Excluton