Logo Gadero
service

Plaatmaterialen

Bij Gadero vindt u niet alleen houten balken en platen, ook voor plaatmateriaal en betonstaalmatten kunt u bij ons terecht. Wij hebben een wijd assortiment aan houten platen, betonplexplaten en gevelplaten te koop. Wij leveren in heel Nederland en Vlaams-België onder gunstige Thuiswinkel Waarborg leveringscondities. Bovenal verpakken wij al het plaatmateriaal voor veilig transport. Bestel uw houten platen, kunststof gevelplaten of staalmatten nu samen met uw hout bij de grootste houthandel van Nederland.

Meest gestelde vragen plaatmateriaal

Gaat u een klus aftimmeren? Neem dan ons OSB als constructie multiplex. Wenst u een watervaste afwerking dan kan dit met een hardhout plaat als Okoume, Populieren of Berken. Ook zijn deze platen gegrond te leveren voor een mooie afwerking van het interieur. 

Wenst u spaanplaat te gebruiken voor kasten, tafels of andere meubels ook dat is te koop bij Gadero. Wij leveren hoge kwaliteit en deze MDF platen zijn zelfs te bestellen met een lakdraagfolie, zodat u het zelf nog maar eenmaal hoeft af te lakken.

Bent u van plan ons plaatmateriaal buiten toe te passen? Gebruik hiervoor gevelplaten, Trespa of betonplex platen met een coating.

Let op, plaatmateriaal leveren wij in allerlei soorten. Elk soort plaat heeft zijn eigen kenmerken en toepassing.