Logo Gadero
inspiratieservice

Houten Zwembad 8-hoekig

Houten zwembad kopen met achthoekige vorm? Bekijk hier een groot assortiment aan achthoekige houten zwembaden voor in de tuin, zowel met een ronde of rechthoekige vorm, u vindt bij Gadero een ruime keuze aan houten zwembaden.

Naast een ruim assortiment aan complete achthoekige houten zwembaden in diverse afmetingen uitgerust met alle benodigdheden voor uw eigen tuin die snel leverbaar zijn, bieden wij ook tal van zwembad toebehoren waaronder een zwembadpomp, filtersystemen, skimmers, zwembad afdekkingen en reinigingssets. Bestel hier een compleet bouwpakket houten zwembad zodat u tijdens de zomerse dagen kunt genieten van uw spa in uw tuin.

Op zoek naar een houten zwembad rechthoek? Bekijk naast ons assortiment 8-hoekige houten zwembaden ook een ruim assortiment aan rechthoekige zwembaden in verschillende afmetingen.

Houten zwembad opbouw

Achthoekig houten zwembad kopen? De meeste houten zwembaden zijn 8-hoekig van vorm. Deze houten zwembaden met 8 hoeken zijn vooral geschikt als opbouw zwembad voor plaatsing bovengronds. 8-hoekige zwembaden zijn verkrijgbaar in diverse modellen en maatvoeringen, van ronde varianten van 400 x 400 cm geschikt voor kleinere tuinen tot een rechthoekig zwembad van 400 x 780 cm die in een grotere tuin past. Achthoekig houten zwembad bouwen in uw tuin? Vindt hier achthoekige zwembaden compleet geleverd met accessoires en creëer uw eigen zwembad in uw tuin.

Houten zwembad inbouw kopen, voor plaatsing ondergronds? Bekijk ook ons assortiment aan inbouw houten zwembaden die klasse 4 zijn geïmpregneerd, geschikt om in te graven. 

Constructie houten zwembad 8-hoekig

Achthoekige houten zwembaden zijn leverbaar in verschillende constructietypes. Alle Karibu houten zwembaden zijn qua constructie gemaakt van onder druk behandeld rondprofielhout met dubbele tand en groef. De houten zwembaden van Karibu worden bekleed met een stabiel zwembadfolie, ook wel liner genoemd. Voor een aantal achthoekige zwembaden kunt u kiezen tussen een blauw of grijs zwembadfolie. De houten constructies beschikken over een speciaal inhangprofiel, waardoor het bevestigen of verwisselen van het zwembadfolie eenvoudig is. Hieronder vindt u de verschillende constructietypes van de houten zwembaden 8-hoekig.