Logo Gadero
service

Betonpalen Schutting

U wilt een extra stevige schutting maken? Kies dan voor onze betonnen palen. Deze betonnen palen moeten in de grond geplaatst worden en zijn dus niet voor alle grondsoorten in België geschikt. Met betonnen palen, 180x180 schermen en bijbehorende betonnen onderplaten bouwt u een schutting van circa 2 meter hoogte. De betonnen palen zijn verkrijgbaar als tussenpaal, hoekpaal en T-vormige paal. Kies uit diverse hoogtes.

Inspiratie Betonpalen Schutting

asset
Klustip
Schutting van beton en hout plaatsenDeze klustip staat in het teken van een betonpalen schutting plaatsen. In onderstaande aflevering aflevering legt Henk Jan haarfijn uit hoe u zo'n schutting plaatst. Deze schutting is niet alleen erg trendy, maar biedt u met zijn 2 meter hoogte ook veel privacy. Het leuke aan een betonpalen schutting is dat u hem naar eigen wens kan invullen. In deze aflevering is er gebruikt gemaakt van geïmpregneerde tuinschermen, maar u kunt ook Lariks Douglas of hardhouten tuinschermen gebruiken. Ook heeft u volop keuze in de betonpalen en -platen. Benodigdheden: Uitzettouw Waterpas Schep Rubberen hamer Stootijzer Slijptol (optioneel) Boormachine
Gadero TV
#121 Lichtgewicht betonpalen schutting plaatsenIn aflevering #121 van GaderoTV laat Ronny zien hoe u een schutting plaatst met lichtgewicht betonpalen. 
Gadero TV
#197 De verschillen tussen betonpalenEen schutting met betonpalen is een hele investering, u wilt dus zeker weten dat u de juiste producten kiest In deze video ziet u hoe Ronny de verschillen tussen betonpalen uitlegt. Bij Gadero vindt u standaard betonpalen, betonpalen met gleuf en betonnen palen voor motiefplaten. In de video legt Ronny uit wat de verschillen zijn tussen deze producten. Zo komt u erachter welk soort product het beste bij uw tuin past. Wellicht is een schutting van betonpalen met blokhutprofielen iets voor u? Lees verder en doe inspiratie op.
asset
Blog
Wat te kiezen: gecoate of ongecoate betonpalen?Steeds meer klanten ontdekken betonpalen voor een opvallende en stevige schutting. Door de populariteit neemt ook het aantal vragen over dit product toe. De meest gehoorde bij Gadero is: wat is het verschil tussen een antraciet betonpaal gecoat of ongecoat? Die vraag is eigenlijk simpel te beantwoorden. De gecoate paal is voorzien van een beschermende laag in de kleur antraciet zwart, terwijl een ongecoate betonpaal dit niet heeft. 

Dit zijn de meest populaire betonpalen in ons assortiment. Wij bezorgen betonnen palen in heel Vlaanderen onder gunstige BeCommerce Servicegaranties.

U wilt een schutting maken van betonnen palen en houten tuinschermen? Kies uit betonpalen met een beton grijze of antraciet kleur. Daarnaast kunt u bij Gadero betonnen palen kopen met een ronde kop of diamantkop. Onze betonpalen zijn standaard voorzien van een gleuf voor de zogenaamde onderplaten aan de onderzijde. Bovendien zijn betonnen palen van Gadero altijd bewapend met staal voor extra stevigheid. Dankzij de platen aan de onderzijde en schuttingdelen van 180 cm hoog maakt u met beton een robuuste schutting van circa 2 meter hoog. 

betonpaal schie antraciet

Veelgestelde vragen over Betonpalen Schutting