Logo Gadero
service

Keramische tegels 4 cm dik voor op zand

Keramische terrastegels van 4 cm dik hebben een speciale onderlaag van beton. Het voordeel van deze keramische tuintegels van 40 mm is dat u ze op een zandbed kunt leggen. Ons advies: tril ze goed af en meng door het bovenste laagje een beetje cement. Bestel hier online met de service van Gadero onder andere keramische tuintegels Quite Light van Excluton.

Voor het absolute neusje van de zalm kunnen wij u GeoCeramica van MBI aanraden. GeoCeramica combineert het beste van twee werelden door beton en keramiek samen te voegen tot één perfecte tegel. Zo hebt u het leggemak van beton en de duurzaamheid en krasvrijheid van keramiek. GeoCermica is ook relatief goedkoop in vergelijking met normale keramiek.

Bestel direct ook voegmortel, voegzand, opsluitbanden en zand en ervaar de gemakken van online shoppen. Wij leveren binnen de 2 tot 5 werkdagen bij u thuis in heel Nederland en Vlaanderen.

Bekijk onderstaande video voor tips voor het leggen van keramische tegels van 2 cm dik voor een terras. Het leggen van tegels van 4 cm gebeurt op bijna dezelfde manier. Die van 4 cm dik kunt u op een zandbed leggen. Hanteer altijd 2 cm afschot per meter.