Composiet terrasplanken

Composiet terrasplanken

Steeds populairder zijn terrasplanken van kunststof composiet. Wij verkopen WPC van topmerken als Elephant, Megawood, Resysta, Duowood, Easydeck en Terrafina met garantie zodat u zeker bent van een jarenlang doorontwikkeld product. Kortom, alleen A-merken met garantie hier te koop. Wij verkopen voor de beste prijzen holkamer en geheel massieve composiet terrasplanken in diverse kleuren lichtgrijs, antraciet grijs en bruin. Wij leveren composiet terrasplanken in heel Vlaanderen op vaste dagen per postcode. Per plank geven we het aantal jaar garantie aan. Ook zijn wij lid van BeCommerce. Zo bent u als consument zeker van levering en service. 

U wilt iets bijzonders van topkwaliteit? Ontdek onze Resysta composiet planken, made in Germany. Deze zijn oersterk, water- en vuilafstotend (dus niet snel glad), uiterst duurzaam, rotvrij, verantwoord (gemaakt van een restproduct, namelijk rijstvlieshuls) en hebben de looks van hout. Even opgelet, bij composiet terrasplanken komt de montage erg nauwkeurig. Raadpleeg altijd de handleiding die wij meesturen.

Composiet bestaat doorgaans uit circa 60% houtmeel en 40% kunststof plastic. De composiet planken voor terrassen zijn splijtvrij, kleurvast, splintervrij en rotvrij en bestand tegen insecten. WPC terrasplanken zijn bovendien gladder en daardoor eenvoudiger algvrij te houden. Heeft u een dakterras in bijvoorbeeld Antwerpen, Blankenberge, Gent of Brussel? Composiet terrasplanken met holle kamers zijn relatief licht van gewicht en daarom populair bij dakterrassen.

Maak nu kennis met het alternatief voor de traditionele hardhouten terrasplanken.