Logo Gadero
service

Pipowagen

Wilt u een houten pipowagen kopen? Maak van deze in het oog springende houten wagens een vakantieverblijf, kantine of werkruimte. Wij hebben diverse modellen houten pipowagens te koop. Wij bezorgen deze houten pipowagens bovendien in heel Benelux onder gunstige Thuiswinkel Waarborg servicegaranties. Deze houten pipowagens zijn niet verrijdbaar, maar wel vergunningsvrij te plaatsen. Niet alleen populair als vakantiebungalow maar ook als schaftkeet kantine, hobbyruimte, kantoor en mancave. 

Wilt u uw camping uitbreiden met een bijzondere accommodatie? Deze nieuwe houten pipowagens zijn erg populair als vakantiehuisje. Ook te gebruiken als schaftkeet, kantoor en kantine. Deze prefab houten pipowagens leveren wij met deuren aan de achterkant en voorzijde. Bij dit bouwpakket zijn alle planken reeds op maat gezaagd. 

Let op het wielen onderstel en de veranda set dient u bij uw houten circuswagen altijd los bij te kopen. Deze zelfbouw sets zijn inclusief bevestigingsmaterialen en tekeningen. U kunt deze houtbouw objecten zonder vergunning plaatsen. 

We also ship this prefab gipsy hut / houses to all countries in West Europa. 

Veelgestelde vragen pipowagens