Logo Gadero
service

Bestrating

Wij leveren in heel Vlaanderen bestrating of verharding voor de tuin of oprit. Van luxetegels zoals keramiek tegels tot klinkers en van split tot grind voor borders en opritten. Daarnaast leveren wij ook betonnen stapelblokken voor borders in uw tuin. Met ons BeCommerce-lidmaatschap bent u bovendien zeker van perfecte service en levering van uw goederen. Wij leveren alle bestratingsproducten op pallets en split en grind in bigbags vakkundig en snel bij u thuis. 

Best verkochte sierbestrating

Sierbestrating bij Gadero

Wij leveren in heel Vlaanderen bestrating of verharding voor de tuin of oprit. Van luxetegels zoals meramiek tegels tot klinkers en van split tot grind voor borders en opritten. Daarnaast leveren wij ook betonnen stapelblokken voor borders in uw tuin. Met ons BeCommerce-lidmaatschap bent u bovendien zeker van perfecte service en levering van uw goederen. Wij leveren alle bestratingsproducten op pallets en split en grind in bigbags vakkundig en snel bij u thuis. 

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om bestrating of andere verharding voor uw tuin online te kopen. We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk informatie bij ieder product te vermelden. Met zoveel mogelijk foto’s per product willen wij u een duidelijk beeld geven van wat u koopt. Mist u informatie? Wij helpen u graag! U kunt contact opnemen via e-mail, chat of telefoon. Op onze contactpagina vindt u alle mogelijkheden.

Zoekt u oprit bestrating of tuin bestrating van goedkope betontegels tot luxe keramiek tegels voor buiten, van print tegels tot beton klinkers en boordstenen. Wij hebben het allemaal! Wilt u andere verharding in uw tuin? Ook dat is mogelijk! Wij verkopen ook split, grind en keien.

Welke bestrating moet ik kiezen?

Er is zoveel te koop dat het best lastig kan zijn om een keuze te maken. Wat past er precies bij uw in de tuin of de oprit? Welke sfeer wilt u creëren? Wij verkopen strakke bestrating zoals strakke stapelblokken om mooie borders mee te maken, maar deze stapelblokken zijn er ook getrommeld. Getrommelde stenen passen meer thuis in het type landelijke of romantische tuin met een nostalgische look. Strakke bestrating past goed in tuinen met een moderne of industriële look.

Kiezen tussen tegels of betonklinkers

Wanneer u de grootte van tegels zoals de formaten 50x50 cm, 60x60 cm, of 80x80 cm niet mooi vindt, dan passen betonklinkers misschien beter bij u. Betonklinkers zijn kleiner en dikker dan tegels en geven uw tuin of oprit een totaal andere look dan tegels. Wij verkopen strakke betonklinkers, getrommelde betonklinkers en verschillende maten en kleuren betonklinkers. Wat dacht u dan wildverband betonklinkers in uw tuin? De betonklinkers die wij aanbieden zijn van hoge kwaliteit en gemaakt door Nederlandse fabrikanten zoals Excluton, MBI en Tuinvisie.

Kiest u toch liever voor tegels? Een prima keuze! Wij bieden verschillende kleuren, formaten en diktes terrastegels aan. Ook hebben wij verschillende opties wat betreft materiaalsoorten. Zo verkopen wij betontegels, print tegels, keramiek tegels, natuursteen tegels. Wij bieden zelfs 6 cm dikke tegels aan geschikt voor uw oprit! Van goedkope betontegels tot luxe keramiek tegels, voor ieder budget is er wel een tegel beschikbaar.

Onderhoudsvriendelijke tuin

Wilt u graag een onderhoudsvriendelijke tuin? Ook hier hebben wij over nagedacht. Verhoogde borders gevuld met split of grind staat niet alleen leuk in uw tuin, maar is ook erg onderhoudsvriendelijk. U maakt verhoogde borders met onze verschillende soorten bloktredes ook wel stapelblokken genoemd. Naast verhoogde borders maakt u van stapelblokken ook muurtjes, plantenbakken en vijvers. Maak het geheel af met afdekplaten om een luxe look neer te zetten. Wij hebben een ruim assortiment van maten en kleuren en soorten stapelblokken. Zo verkopen wij getrommelde bloktredes, strakke bloktrede en gekloofde bloktredes. Ook deze type stenen komen van Nederlandse bodem.

Snelle levering van ruim 2000 A-kwaliteit artikelen

Wij leveren in heel Vlaanderen en delen van Wallonië bestrating of verharding voor uw tuin. Met ons BeCommerce-lidmaatschap bent u bovendien zeker van perfecte service en levering van uw goederen. Wij leveren alle bestratingsproducten op pallets en split en grind in bigbags vakkundig en snel bij u thuis.

Aanlegtips en gratis advies

Wilt u uw bestrating zelf gaan leggen en kunt u wel wat tips gebruiken? Wij leggen u uit hoe u een terras kunt aanleggen, een oprit kunt aanleggen en welke legpatronen u kunt kiezen via onze klustips. Iedereen kan eenvoudig zelf aan de slag met de aanleg van de nieuwe bestrating!

Meest gestelde vragen over sierbestrating