Logo Gadero
service

Bouw en meer

Bekijk hier ons ruime aanbod bouwhout van vurenhout, plaatmateriaal en meer bouwmaterialen. Kies uit SLS glad geschaafde vuren balken, planken en rabatdelen of ruw timmerhout. Wij hebben keuze in vele kopmaten en lengtes in blank vuren hout. Profiteer van onze speciale levering en aantrekkelijke prijzen van bouwhout, plaatmateriaal en meer. Wij leveren bouwhout op elke bestemming in Vlaanderen, van Hasselt tot Antwerpen, van Mechelen tot Gent. U bent daarbij zeker van BeCommerce Garanties voor levering en service.

Met SLS geschaafd vuren houten balken worden geschaafde balken genoemd met afgeronde hoeken. SLS wordt ook wel CLS genoemd, dit is meer een term uit Canada, SLS is een Zweeds term. 

Ontdek ook assortiment stapelblokken beton en big bags split en grind. 

Plaatmateriaal

Bij Gadero vindt u ook steeds meer houtplaten. Van goedkope OSB platen tot fraaie underlayment plaatmateriaal voor onder het dak van uw overkapping. Voor meubelmakers bieden we MDF platen met wit gegronde laag of lakdraagfolie. Tevens bieden we hoogwaardig multiplex met grondverf laag voor uw interieur en exterieur. 

Gebruikte bouwmaterialen

Bij Gadero vindt u ook een groeiend aantal gebruikte bouwmaterialen. Denk hierbij aan oude metselstenen, Oud Hollandse dakpannen, steenschotten en wagonplanken. Naast oude bouwmaterialen leveren wij ook oudgemaakte trommelstenen voor terrassen en opritten. 

Meest gestelde vragen over bouw en meer

Inspiratie bouw

asset
Blog
Wanneer beits of olie gebruiken?Wanneer beits of olie gebruiken? Een veelgestelde vraag die wij krijgen bij Gadero is: “Moet ik beits of olie bij hardhout gebruiken? Dat is natuurlijk een goede vraag. In principe geldt voor elke houtsoort en voor elke houtconstructie buiten, dat het van belang is om zo snel mogelijk te beitsen of te oliën. Maar wanneer gebruik je nou een beits en wanneer een olie? Welk moment van het jaar is nou het beste? Dat leggen wij u uit, lees snel verder
Gadero TV
#38 Vlonderverlichting op zonne-energie in uw houten terras plaatsenIn deze aflevering van Gadero TV gaan we aan de slag met vlonderverlichting van Elephant voor uw houten vlonder! Deze spotjes werken op zonne energie, oftewel: geen gedoe met stroom en bedrading.
asset
Blog
Tuinverlichting kopenOptimaal genieten in de tuin is pas mogelijk wanneer er goede verlichting is. Een tuin is het verlengde van een woning. Daarom heeft het sfeervolle en functionele buitenlampen nodig om er een mooi geheel van te maken. Bij Gadero hebben we een ruim aanbod aan tuinlampen en weten we alles van de verschillende soorten tuinverlichting. Wilt u tuinverlichting kopen? Of meer informatie en inspiratie over onze buitenverlichting en de laatste trends? Lees dan snel verder.
asset
Klustip
Tuinkast makenEen houten tuinkast kan handig zijn voor het opbergen van tuinspullen. Denk aan tuingereedschap, tuinstoelkussens, speelgoed van de kinderen of andere zaken die droog moeten blijven. In dit stappenplan maken we zelf een tuinkast van rabatplanken. Bekijk ons standaardassortiment voor kant-en-klare tuinkasten. We kiezen voor de zogenoemde Zweedse rabat lariks en een kast van 240 cm hoog, 60 cm diep en 120 cm breed. Onderstaand stappenplan gaat uit van een lessenaarsdak (plat dak dat schuin naar achteren ongeveer 20 graden afloopt). De rabatdelen worden zoals gangbaar horizontaal aangebracht. Zo is de kast ook nagenoeg waterdicht bij slagregen en hevige wind. Benodigdheden: Rolmaat Handzaag Accuboor Waterpas Lijmtang Hamer