Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Breedte
  • Diepte
  • Hoogte
  • Merk

Dubbele carport

Heeft u meerdere voertuigen die u graag beschut parkeert? Dan kiest u voor een dubbele carport. U kunt hierbij denken aan twee auto’s die u graag mooi houdt, maar de dubbele carport is ook geschikt voor andere voertuigen. Zo kunt u er naast een auto ook een boot, aanhangwagen, motor of caravan onder plaatsen. Het voordeel van een carport is dat de voertuigen die u eronder plaatst beschermd worden tegen weersinvloeden. Ook blijft uw auto lekker koel in de zomer en heeft u minder last van ijs op het raam in de winter. Bovendien behoort naar binnen rennen omdat het regent tot de verleden tijd. Bij Gadero vindt u veel verschillende dubbele carports, zodat er altijd eentje is die op uw oprit past.

Houten of aluminium dubbele carport

Bij Gadero bieden we zowel houten als aluminium dubbele carports aan. Een houten carport heeft een robuuste en natuurlijk uitstraling. Bovendien zijn ze goedkoper dan de aluminium variant. Een aluminium carport ziet er strak uit en heeft een zeer lange levensduur. Daarom zijn ze ook iets duurder. Uw keuze tussen de twee zal dus vooral afhangen van uw smaak en budget. Als u een carport zoekt die lang meegaat en waar u maar weinig onderhoud aan hoeft te plegen, dan kiest u voor een dubbele aluminium carport. Heeft u liever een warme uitstraling en heeft u rekening te houden met een budget? Dan kiest u voor een houten dubbele carport. 

carport dubbel aluminium

Heeft u toch liever een overkapping die u voor verschillende doeleinden kunt gebruiken? Bekijk dan ook onze houten overkappingen of aluminium aanbouw veranda’s
 

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode