Logo Gadero
service

Dubbele carport

Heeft u meerdere voertuigen die u graag beschut parkeert? Dan kiest u voor een dubbele carport. U kunt hierbij denken aan twee auto’s die u graag mooi houdt, maar de dubbele carport is ook geschikt voor andere voertuigen. Zo kunt u er naast een auto ook een boot, aanhangwagen, motor of caravan onder plaatsen.

Dubbele carports vindt u op deze pagina in verschillende soorten en maten. Zo kunt u altijd een carport vinden die bij uw oprit past.

Houten of aluminium dubbele carports bij Gadero

Bij Gadero bieden we dubbele carports, zowel van hout als van aluminium. Een houten carport heeft een natuurlijke uitstraling, terwijl een aluminium carport luxe uitstraalt. Een aluminium carport heeft een zeer lange levensduur waardoor deze vaak duurder zijn dan houten carports.

De keuze zal vooral afhangen van uw smaak en budget. Als u een carport zoekt die lang meegaat en waar u maar weinig onderhoud aan hoeft te plegen, dan kunt u kiezen voor een dubbele aluminium carport. Heeft u liever een warme uitstraling en wilt u minder uitgeven aan een carport? Dan is een houten dubbele carport wat voor u.

Wat kost een dubbele carport?

Een eenvoudige dubbele houten carport kost tussen de 1.100 - 1.700 euro. Wanneer u toch kiest voor licht materiaal, loopt de prijs op tot 8.000 euro.

Onze carports worden als compleet bouwpakket geleverd. Wilt u hulp bij de montage of heeft u een vraag over een dubbele carport? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Heeft u toch liever een overkapping in plaats van een dubbele carport? Bekijk dan onze houten overkappingen of aluminium aanbouw veranda's.   

Carport dubbel zadeldak wit

Veelgestelde vragen carports

Carport inspiratie