Logo Gadero
service

Afboording

U zoekt hout voor een afboording aan het water of voor een borderwand? Met onze planken en opgeklampte schotten in hardhout maakt u zelf een oeverversteviging langs het water of bouwt u een tuinverhoging in uw tuin. Gadero levert naast hout voor verticale damwanden en tuinverhogingen ook bijbehorende vierkante palen, draadeinden, afdeklatten en slotbouten. U vindt een ruim gamma aan hardhouten planken, palen en schotten en bovendien bieden wij snelle levering bij uw thuis. Bestel bevestigingsmaterialen meteen mee.

Kies uit Angelim Vermelho, Azobe hardhout en Robinia hout voor een duurzame afboording. Kies uit oeverafboording in vlechtwerk, hardhouten planken, zogenaamde damwand profielen of de kant en klare opgeklampte schotten voor snelle plaatsing in en bij het water. Combineer uw bestelling met palen, filterdoek en slotbouten.

Afboording bouwen

Het plaatsen van houten keerwanden in uw tuin en stevige afboording wanden bouwen aan het water is een vak apart. Laat u adviseren door onze tuindeskundigen die jarenlange ervaring hebben met het bouwen van een houten grondkering langs een sloot of een waterkant damwand van planken of schotten. Daarnaast bieden wij onze klanten een handig stappenplan om zelf een afboording te maken van hardhout.

Binnen onze houthandel hebben wij mensen met jaren ervaring. Wij staan u graag te woord op 050-2306151 of per e-mail met handige tips en advies over walbeschoeiingen van hardhout.

Wij leveren overal in Nederland en België hout voor tuinverhogingen en hardhouten planken voor beschoeiingen rond het water. Daarbij bent u zeker van gunstige Thuiswinkel levering- en servicevoorwaarden. Gadero is al decennia lang het adres voor damwandhout van duurzaamheidsklasse 1 hardhout.

Meest gestelde vragen over afboording