Logo Gadero
service

Bij Gadero kunt u eenvoudig draingebuis kopen per meter, zodat u niet direct een hele rol hoeft te kopen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een volledige rol van 50 meter drainage buis te bestellen. 

Is een simpele drainagebuis voor u niet de oplossing om uw overtollige water weg te krijgen? Kijk eens naar onze watergoten of het hydroblob drainagesysteem. Wilt u nou direct uw oprit of uw terras vervangen nu de tuin open ligt. Bestel direct zand, terrastegels en tuinbestrating of opritbestrating mee. 

Met deze drainagebuizen van 65 mm doorsnede kunt u voorkomen dat u plassen of overtollig water in u tuin krijgt tijdens de donkere en regenachtige herfstdagen. Deze drainagebuis met omhulling is uitermate geschikt om onder uw grasmat in de kleigrond of zandgrond te plaatsten. Het materiaal van de buizen is namelijk erg duurzaam en rot bijna niet weg. De levensduur van deze drainagebuizen is zo'n 50 jaar bent u hier jarenlang van ontzorgt.

Ook voor landbouwgrond, bouwgrond of paarden renbakken is drainagebuis erg geschikt om te gebruiken voor het overtollige hemelwater. U plaatst de buizen eenvoudig in een sleuf gevuld met schelpen zodat het water precies daar terecht komt waar u wilt en het zich niet op ongewenste plekken ophoopt. 

Drainagebuis aanleggen

Bent u nou nieuwsgierig hoe het aanleggen van deze drainagebuizen voor de tuin precies in zijn werk gaat? Kijk naar onderstaande aflevering van Gadero TV. Henk Jan legt u precies uit hoe het drainagebuis aanleggen in zijn werk gaat.

Drainagebuis inspiratie