Logo Gadero
inspiratieservice

Keramische tegels 80x80 cm voor buiten

Droomt u al jaren van een onderhoudsvrije tuin met een terras waar u heerlijk kunt ontspannen? Dit prachtige terras realiseert u met onze keramische tegels voor buiten in de maat 80x80 cm. Kiest u voor keramiek, dan kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Kiest u voor de maat 80x80 cm dan kiest u voor een optisch ruim terras met een zeer luxueuze uitstraling. Omdat de tegels een grootformaat hebben, kunt u het terras ook nog eens in een razendsnel tempo aanleggen.

Ruim assortiment en eigen voorraden

Bij Gadero kunt u kiezen uit een zeer ruim assortiment keramische terrastegels. U vindt alleen topkwaliteit keramiek van de A-merken Excluton, MBI, Gardenlux en Tuinvisie. Veel van de artikelen worden binnen enkele werkdagen vanuit eigen voorraad bij u aan huis bezorgd.

Waarom keramiek?

Keramiek wordt gemaakt van hardgebakken klei. Hierdoor is het productieproces van keramische tegels vele malen milieuvriendelijker dan het produceren van betontegels. Een keramische terrastegel is tevens volledig recyclebaar. Misschien wel het grootste voordeel is de lange levensduur van keramische tegels voor buiten. Keramiek gaat een leven lang mee omdat het materiaal slijtvast, kleurvast en krasvast is en ook nog eens geen vuil en vocht opneemt. U haalt dus een kwalitatief hoogstaand, zeer duurzaam, relatief milieuvriendelijk en bovenal zeer duurzaam terras in uw tuin. 

Wilt u toch graag een andere afmeting tegel? Kijk dan eens naar onze rechthoekige keramische tegels in de maten 60x120cm, 30x60cm en 45x90cm of naar de meest verkochte 60x60 cm variant. Wilt u de uitstraling van een natuurlijke houtsoort en ook de voordelen van bestrating? Maak dan een keuze uit onze keramische terrastegels met houtlook

Inspiratie keramische tegels 80x80