Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte
  • Merk

Keramische tegels 80x80 cm voor buiten

Droomt u al jaren van een onderhoudsvrije tuin met een terras waar u heerlijk op kunt ontspannen? Dit prachtige terras realiseert u met onze keramische tegels voor buiten in de maat 80x80 cm. Kiest u voor keramiek dan kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Kiest u voor de maat 80x80 cm dan kiest u voor een optisch ruim terras met een zeer luxueuze uitstraling. Omdat de tegels een grootformaat hebben, kunt u het terras ook nog eens in een razendsnel tempo aanleggen. Hoe groter de terrastegels hoe minder u ervan in de handen hoeft te hebben. 

Ruim assortiment en eigen voorraden

Bij Gadero kunt u kiezen uit een zeer ruim assortiment keramische terrastegels. U vindt alleen topkwaliteit keramiek van de A-merken Excluton, MBI, Gardenlux en Tuinvisie. Veel van de artikelen worden binnen enkele werkdagen vanuit eigen voorraad bij u aan huis bezorgd. Wilt u een keramische terrastegel bekijken voordat u deze bestelt? Klik dan hier en maak een afspraak. Het is verstandig om van te voren een e-mail hierover te sturen aangezien we uiteraard niet alle 10.000 artikelen kunnen laten zien.

Waarom Keramiek?

Keramiek wordt gemaakt van hardgebakken klei. Hierdoor is het productieproces van keramische tegels vele malen milieuvriendelijker dan het produceren van betontegels. Een tweede voordeel is dat een Keramische tegel een cradle-to-cradle product is. Een keramische terrastegel is namelijk volledig recyclebaar. Het derde en grootste voordeel is de lange levensduur van keramische tegels voor buiten. Keramiek gaat wel een levenlang mee omdat het materiaal slijtvast, kleurvast en krasvast is en ook nog eens geen vuil en vocht opneemt. U haalt dus een kwalitatief hoogstaand, zeer duurzaam, relatief milieuvriendelijk en bovenal zeer duurzaam terras in uw tuin. 

Bestel nu deze prachtige keramische tegels in de maat 80x80 cm samen met alle toebehoren zoals opsluitbanden, zand, watergoten en voegmortel in huis en geniet deze zomer nog van uw droomterras. 

 

Wilt u toch graag een andere afmeting tegel? Kijk dan eens naar onze rechthoekige keramische tegels in de maten 60x120cm, 30x60cm en 45x90cm of naar de meest verkochte 60x60 cm variant. Wilt u de uitstraling van een natuurlijke houtsoort en ook de voordelen van bestrating? Maak dan een keuze uit onze keramische terrastegels met houtlook

Keramische tegels leggen

Kijk hoe eenvoudig u keramische tegels zelf legt of leggen door op onderstaande video's te klikken. Hierin leggen we u uit hoe u aan de hand van keramische tegels voor buiten een prachtig terras aanlegt. 

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar per e-mail

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode