Hottub

Hottub

Bent u op zoek naar een vurenhouten hottub voor in de tuin? Bij ons kunt u diverse vurenhouten hottubs kopen. Geniet van een echt wellness moment in eigen tuin en geniet ‘s avonds van de mooie sterrenhemel. Wij bezorgen uw houten hottub bovendien in heel Nederland en België onder gunstige Thuiswinkel Waarborg servicegaranties. Heeft u een bed & breakfast of een vakantiepark? Dan zijn deze tubs tevens een aanwinst en kunnen uw gasten heerlijk genieten van een spa moment. Zet de spa tubs naast een leuke pipowagen of luxe chalet.

 

Verwarmingsmethode hottub

De vurenhouten en thermisch gemodificeerde hottubs hebben een interne of externe kachel die op hout gestookt is. Verwarm uw hottub met elk soort hout, behalve hardhout. Ons advies is om een gewone meting brandhout te gebruiken. Afhankelijk van de buiten temperatuur duurt het opwarmen van de tubs 2 tot 4 uur.

Houten hottub Tuindeco

Belangrijke aandachtspunten

Plaats uw hottub op een mooie betonnen ondergrond of hardhouten vlonder. Daarnaast is het mogelijk om uw tub in te graven. Let wel op dat u een stevige wandkering maakt en de tub niet in aanraking komt met zand. Dit zorgt er namelijk voor dat de hottub in elkaar zakt. U wilt natuurlijk lang kunnen genieten van een schone tub. Dek deze af met een beschermhoes, vooral in de wintermaanden is dit een must.

Ververs eens in de zoveel tijd het water. Let er wel op dat u de hottub niet droog laat staan. Hierdoor kan de tub zijn waterdichtheid verliezen. De uitzetting van het water zorgt ervoor dat de tub waterdicht is. Onze hottubs worden geleverd als bouwpakket.

Naast onze tubs kunt ook diverse accessoires kopen om uw spa moment nog aangenamer te maken.