Logo Gadero
service

Over Gadero

Gadero B.V. is al ruim 10 jaar de grootste houthandel van de Benelux. Wij verkopen meer dan 20.000 artikelen op het gebied van houtmeubelen en sierbestrating. Of je nu voor een vlonder van hardhout of schutting van geïmpregneerd hout wil gaan, wij verkopen het. Ook voor een overkapping van Lariks Douglas of thermisch gemodificeerd hout zoals Ayous kun je bij ons terecht.

Naast de vele mogelijkheden op het gebied van hout bieden wij ook een ruime collectie sierbestrating aan. Van luxe keramische tegels tot betontegels en grind. Daarnaast zijn houten tuinmeubelen en picknicktafels ook in ons assortiment te vinden.

In 1980 is Gadero B.V. begonnen als lokaal tuincentrum. In 2013 is er een e-commerce bedrijf van gemaakt met de focus op tuinhout. Tot op de dag van vandaag zijn de medewerkers gespecialiseerd in de verkoop van tuinhout en sierbestrating. Ons bedrijf staat al jarenlang voor kwalitatief hoogwaardig tuinhout en bestrating voor particulieren en bedrijven. Ons vertrekpunt is om geen ingewikkelde tussenhandel met grote winstmarges te zijn, want Gadero B.V. heeft eigen directe inkoopkanalen. Je bestelt tegen gunstige Thuiswinkel Waarborg garantie- en servicevoorwaarden.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een internationale online houthandel met vestigingen in Nederland, België en Frankrijk. Onze missie is ‘Buiten genieten, binnen handbereik’. Het team van Gadero B.V. zet zich met de volle 100 procent in voor het waarmaken van deze missie.

Gadero Euvelgunner

Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor Gadero B.V. een belangrijke kernwaarde. Gadero B.V. is lid van het PEFC keurmerk verantwoord bosbeheer en ondersteunt Trees for All voor extra boomaanplanting. Jaarlijks laten we in de naam van Gadero B.V. 2500 bomen planten namens Trees for All. Deze organisatie herstelt bossen en bomen wereldwijd om zo ontbossing tegen te gaan. Gadero B.V. helpt hier aan mee voor een beter klimaat.

We denken graag aan moeder natuur en leveren daarom kwalitatieve hout en steen producten die voldoen aan de EUTR regels. Tevens vertellen we in onze video’s en klustips over hoe je jouw producten correct kunt monteren en onderhouden. Hierdoor gaat jouw hout zo lang mogelijk mee. Ook door veel materialen uit Europa te gebruiken dragen we een steentje bij aan het duurzame gebruik.

Trees for all

Service

Met onze service willen wij ervoor zorgen dat je zorgeloos (buiten) kunt genieten. Onze medewerkers hebben ervaring op het gebied van tuinhout en bestrating. Via onze klustips en blogs proberen we je de kennis te geven die je nodig hebt bij het gebruik van onze houtsoorten en producten. Ook is er de mogelijkheid om proefmonsters van de producten te bestellen, zodat je het hout of composiet kan voelen en bekijken. De producten die wij verkopen hebben garantie. Daarnaast bieden we zakelijke bedrijven altijd 5 procent korting op het assortiment. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Onze klantenservice staat elke werkdag voor je klaar om jouw vragen over tuinhout, sierbestrating, bevestigingsmaterialen, onderhoud en bezorging te beantwoorden. Lees de meer dan 4000 reviews over ons bij onze onafhankelijke reviewpartner Trustedshops.

Wij bezorgen binnen enkele werkdagen in heel Nederland en België. Daarnaast bezorgen wij ook in Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk. Verder is er de mogelijkheid jouw producten af te halen op diverse locaties. In Breukelen en Groningen zijn onze showrooms gevestigd en verder hebben wij nog afhaallocaties in Waalwijk en Hofstade-Aalst (België).

Bedrijfsgegevens

Gadero B.V. is een online houthandel en te bereiken via info@gadero.nl of telefonisch op +31502306151. Het hoofdkantoor is gevestigd te Euvelgunnerweg 19, 9723 CT Groningen. Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 50837702. BTW-nummer NL822956706b01. IBAN: NL08 INGB 0672 4118 30 (vermeld ten alle tijden je naam en ordernummer!).

Het is mogelijk om Gadero B.V. te bezoeken op de volgende twee bezoekadressen: Straatweg 5, 3621 BG Breukelen Euvelgunnerweg 10-1, 9723 CT Groningen

Media

Gadero B.V. is ook op social media te vinden. Ons belangrijkste platform is YouTube, waar we meer dan 26.000 abonnees hebben. We plaatsen elke week een nieuwe video over klustips met uitleg over de verschillende materialen die we verkopen. Verder zijn we ook actief op FacebookInstagramPinterestLinkedIn en TikTok. Hier delen we tips, inspiratie en informatie over Gadero B.V., ons tuinhout en sierbestrating.