Logo Gadero
service

Buitenverblijven

Of u nu bij uw woning een houten (overdekte) terrasoverkapping wilt bouwen of achter in uw tuin een fraai overkapte houten buitenverblijf wilt maken, bij Gadero vindt u wat u zoekt! Zowel trendy buitenverblijven van hout met allerlei uitbreidingsmogelijkheden of een stalen tuinoverkapping koopt u bij ons. Ook voor het zelf op maat maken van lounge-overkappingen in alle vormen en maten hebben wij een breed pakket tuinhout. 

Houthandel Gadero levert blokhutten en tuinverblijven in heel Vlaanderen van Brugge tot Spa. Wij zijn lid van BeCommerce, zo bent u beschermd voor een juiste levering en service. 

Bij Gadero kunt u zowel constructiehout voor buiten aanschaffen om zelf een veranda, buitenkamer of overdekt terras te bouwen, als een kant-en-klare terrasoverkapping bestellen in diverse combinaties.

Lees hier onze tips voor het zelf bouwen van een veranda terras. Het buiten loungen, drinken en eten met een beschut, overdekt houten buitenverblijf is de laatste jaren erg populair. U vindt ook een ruim assortiment los hout voor doe het zelf maatwerk veranda's en overkappingen bouwen. Tot slot kunt u kiezen uit diverse vormen van verandadaken van betongaasmat, zonnedoek, glas of kunststof platen. Qua verandavloeren, verandahekken en verandatrappen kunt u kiezen uit hardhout of geïmpregneerd hout. 

Bekijk ook ons losse lariks douglas hout om zelf een houten buitenverblijf te bouwen. Wij hebben uitgebreid lariks douglas houtprogramma van A-kwaliteit en alle benodigde accessoires van betonpoer tot dakbedekking.

Meest gestelde vragen over blokhutten