Stapelblokken tuin gekloofd

Gaat u een verhoogde border in uw tuin maken? Met gekloofde of gekliefde stapelblokken krijgt uw borderrand een natuurlijke uitstraling. Anders dan strakke muurelementen hebben gekloofde borderblokken een grillige, natuurlijke voorkant. Dat komt omdat betonblokken worden gespleten, waardoor er een gekloofde en robuuste kant overblijft. De onder- en bovenkant van gekloofde stapelblokken zijn meestal vlak, zodat u deze border- en tuinmuurelementen goed kunt stapelen en lijmen. Kies uit verschillende gekloofde stapelblokken van Excluton en cliff walling-blokken van Gardenlux.

Naast betonnen borderstenen leveren wij ook zand, grind, klinkers, terrastegels en meer sierbestrating. We bieden ook breuksteen aan om een lage tuinmuur mee te metselen.

Steenhandel Gadero levert gekloofde stapelblokken overal in Nederland en België. Wij zijn daarbij officieel dealer van bekende steenfabrikanten zoals Excluton, Tuinvisie en Kijlstra beton. Bovenal leveren wij onder voordelige Thuiswinkel Waarborg bepalingen. Voor wie nog twijfelt stapelbare blokken bij ons te kopen, bekijk onze meer dan 4000 reviews van eerdere kopers.

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode