Logo Gadero
inspiratieservice

Het leuke aan deze muurelementen is dat u er van alles mee kunt maken. Wij hebben alvast een aantal voorbeelden ter inspiratie voor u op een rijtje gezet.  Getrommelde muurelementen zijn ideaal om verhoogde borders met mooie planten er in te maken. Wij bezorgen getrommelde muurelementen graag bij u thuis in heel Nederland, België en Duitsland. 

Tips voor muurelementen verwerken

Getrommelde muurelementen zijn ook goed te gebruiken als tuinafscheiding voor bijvoorbeeld uw voortuin. Lage muurtjes of vijvers zijn ook mogelijk. Voor vijvers zijn er ook vijverranden verkrijgbaar. Deze vijverranden zijn ook erg leuk als sierrand op een verhoogde border.

Getrommelde muurelementen zijn er in verschillende kleuren en maten. De stapelblokken in 15x15x60 cm is een populaire maat. We raden u aan om de stenen te lijmen als u minimaal 2 lagen gaat stapelen. Het is raadzaam om uw muurtje, vijver of verhoogde border halfsteens op te bouwen. Stapelblokken lijmen doet u met schuimlijm of poederlijm. Voor muurtjes vanaf 3 lagen hoog raden we u aan om een fundering aan te leggen onder uw stapelblokken. Snelcement aanbrengen onder de muurelementen is mogelijk, maar een opsluitband op zijn kant kan ook prima als fundering fungeren.

Kiest u liever voor strakke stapelblokken of gekloofde muurelementen? Ons assortiment is zeer uitgebreid waardoor er voor iedere tuin wel een stapelblok te vinden is!

Getrommelde stapelblokken inspiratie