Logo Gadero
service

Overkappingen met puntdak

Wilt u een luxe overkappingen met puntdak bouwen? Hier ontdekt u onze schitterende Lariks Douglas terrasoverkappingen met zadeldak of ga voor onze voordelige geimpregneerde overkappingen met schuin dak. Onder uw houten overkapping verlengt u uw avonden in de buitenlucht.

Bekijk ook de pagina overkappingen met plat dak, onze houten prieelen met piramidedak of onze trendy kapschuren.  Wilt u een overkapping met bergruimte? Raadpleeg dan de pagina tuinhuisjes puntdak met overkapping. Wij bezorgen terrasoverkapping met zadeldak overal in Vlaanderen. Per product geven we de levertijd aan. Houthandel Gadero behoort tot de grootste spelers van West Europa en is lid van BeCommerce, zo bent u zeker van service en levering van uw online aankoop.

Een houten terrasoverkapping met zadeldak of piramidedak heeft meer uitstraling dan een plat dak. Bovendien heeft u geen last van water wat op uw platte dak blijft staan. Handig is dat u in de nok van uw dak desgewenst een zolder kan timmeren. Wilt u een houten overkappingen kopen met puntdak, raadpleeg dan onze handige checklist:

  • Houtsoort keuze. Geimpregneerd hout is doorgaans goedkoper. Lariks Douglas heeft een warme uitstraling

  • Let bij Lariks Douglas goed op het verschil tussen bezaagd (licht ruw) en glad geschaafd hout

  • Overweeg een houten overkapping met puntdak en bergruimte. Handig voor uw tuingereedschap en tuinkussens.

  • Bekijk per product of dakbedekking wordt meegeleverd

  • Bestel ook dakgoot en betonpoeren altijd mee

Overkapping inspiratie