Logo Gadero
inspiratieservice

Kant-en-klare Plantenmatten

Bent u het zat dat onkruid uw tuinborders overneemt? Kies dan voor deze kant en klare plantenmatten voor uw borders. Deze groene, zeer dichtgegroeide bodembedekkers zorgen ervoor dat onkruid geen ruimte krijgt in uw tuin. Bovendien geven ze uw (voor)tuin een prachtig aanzicht, zijn ze duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Ook doet u bijen en andere insecten in de buurt een plezier met deze bordermatten.

Het voordeel is dat u niet eerst een paar jaar hoeft te wachten, voordat de bodembedekkers zich over uw tuin verspreid hebben. Met deze kant-en-klare plantenmatten heeft u in één keer een groene tuin. Wij bezorgen deze plantenmatten in heel Nederland en Vlaanderen binnen 3-7 werkdagen.

Eenvoudig een groene tuin

Een groene tuin, dat is wat u wilt! Maar het liefst wel met zo min mogelijk onderhoud. Goede bodembedekkers zijn dan een oplossing. Hierdoor krijgt onkruid geen kans en heeft u een mooie groene (voor)tuin. Als u bodembedekkers koopt moet u vaak zo’n 2 - 4 jaar wachten totdat ze helemaal over de bodem verspreid zijn. Met deze plantenmatten heeft u direct een volledig bedekte bodem! Alle plantenmatten zijn winterhard en bovendien zijn de meeste ook wintergroen. 

Video kant-en-klare bodembedekkers

Combineer deze bodembedekkers met onze borderpakketten voor een kant-en-klare groene tuin. Voeg ook meer groen aan uw tuin toe met onze kant-en-klare hagen of door een groen dak aan te leggen. Lees ook onze blog met meer tips voor een onderhoudsvrije tuin!

Meest gestelde vragen over kant-en-klare plantenmatten