Logo Gadero
service

Composiet Tuinschermen

U schutting van composiet kunt u hier uit eigen voorraad bestellen. Kies op deze pagina uit kunststof composiet tuinschermen met bijbehorende palen en bevestigingsmaterialen van diverse topmerken. Tuinschermen van WPC composiet zijn kleurvast en onderhoudsvrij. Wij hebben schermen van kunststof composiet in de kleuren bruin, grijs en antraciet zwart te koop.

Bij het bouwen van een schutting van composiet schermen of planken is het belangrijk dat uw bijbehorende composiet palen en bevestigingsmateriaal gebruikt. Deze palen en montage-artikelen vangen namelijk de werking van deze tuinschermen op.

Lees altijd de complete handleiding op de verpakking. Bestel hier voor de beste prijs WPC composiet schermen en deuren van het gerenommeerde merk Elephant Forte en Elephant Design. 

Composiet tuinschermset funfence darkgrey

Veelgestelde vragen over composiet tuinschermen

Inspiratie composiet tuinschermen

Gadero TV
#233 Schutting behandelen met tuinbeitsIn Gadero TV #233 laat Ronny u zien hoe u een tuinscherm kunt beitsen. Ronny behandelt in deze video een 19 planks tuinscherm van Lariks Douglas hout. Hij maakt hiervoor gebruik van blanke beits en superdekkende, grijze beits van het A-merk Beitz. Weten hoe hij dit doet? Lees dan snel verder!
Gadero TV
#11 Tuinschermen plaatsen? Ontdek tips & trucs#11 Schutting van Tuinschermen plaatsen, GaderoTV geeft tips In deze video gaan we aan de slag met kant-en-klare tuinschermen. We laten een aantal handige tips zien hoe je deze eenvoudig bouwt. Wil je weten hoe je altijd precies mooi uit komt in je achtertuin? Mis deze tips dan niet. 
asset
Blog
Waarom kiezen voor een tuinscherm of schuttingplanken?Uw tuin gaat op de schop en u heeft besloten dat er een nieuwe schutting komt. Heel leuk natuurlijk, iets nieuws in de tuin! Maar nu komt de tijd om keuzes te maken. Kiest u bijvoorbeeld voor een tuinscherm of gaat u zelf uw erfafscheiding maken met losse planken? Voor beide is wel iets te zeggen. Een tuinscherm is bijvoorbeeld lekker makkelijk te plaatsen, maar lastig op maat te maken. Met losse planken komt u altijd uit, maar hier heeft u meer werk van. 
asset
Klustip
Schutting met tuinschermenNaast een schutting van planken kunt u ook een tuinafscheiding maken van kant en klare tuinschermen (meestal van het formaat 180x180cm). Op deze pagina geven we tips hoe u snel en professioneel een tuinschermen schutting kunt plaatsen. Daarnaast leest u de voor- en nadelen van tuinschermen.