Logo Gadero
service

Oprit bestrating getrommeld

In deze categorie vindt u al onze getrommelde stenen en klinkers geschikt voor de oprit. Met deze stenen kunt u uw oprit of terras bestraten. Getrommelde oprit stenen zijn leverbaar in de maten 21 x 14 cm, 20 x 30 cm, 20 x 5 cm (waalformaat), 30 x 40 cm of in een wildverband. Een wildverband is een mix van verschillende afmetingen stenen abbeystones. Al deze stenen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. 

Bent u op zoek naar een ongetrommelde steen met strakke randen? Maak dan een keuze uit onze strakke tuinbestrating of strakke opritbestrating.

Wat zijn getrommelde stenen?

Getrommelde stenen worden gemaakt in verschillende dikten en kleuren en behoren al jaren tot de meeste verkochte stenen van Nederland. Getrommeld houdt in dat de stenen na het produceren kunstmatig zijn veroudert. Stenen met strakke randen worden in een grote centrifuge rondgedraawid zodat de randen afbrokkelen en de stenen een nostalgische uitstraling krijgen. Deze getrommelde stenen zijn verkrijgbaar in 5cm dikte, 6cm dikte en 7cm dikte. De 5cm dikke abbeystones zijn geschikt voor een terras, een looppad of ter decoratie. De 6 en 7 cm dikkte stenen en waaltjes zijn niet alleen geschikt als terrassteen maar kunnen ook gebruikt worden voor het bestraten van een oprit. Wilt u nou weten in wat voor patroon u deze stenen moet leggen? Lees dan ons artikel over de verschillende legpatronen door.

Wat is de levertijd?

Bij sierbestratinghandel Gadero besteld u envoudig uw abbeystones samen met de nodige toebehoren zoals opsluitbanden, watergoten, zand en andere materialen. Wij leveren alle abbey stones binnen 2 tot 7 werkdagen aan huis. 

Heeft u geen keuze kunnen maken binnen het segment getrommelde oprit bestrating, kijk dan eens naar onze terrastegels van 6 cm dikte. Bij ons vindt u een ruim assoritment aan keramische tegels en betontegels zonder en met coating. In de categorie keramische terrastegels zijn vooral de Geoceramica terrastegels van het merk MBI erg populair vanwege de combinatie tussen de kwaliteit van keremiek en de voordelen van beton. Onder de betontegels doet de Excluton 60Plus Soft Comfort lijn het erg goed vanwege de uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding.