Filters:

Montage Service Gadero - prijs per m1/m2 - bouw kosten

Heeft u hulp nodig voor het plaatsen van bijvoorbeeld een Composiet of houten vlonder? De Montage service van Gadero kan hierbij helpen! Behalve vlonders realiseren wij ook: Schuttingen, Hekwerk, Blokhutten, Overkappingen en meer! U kunt bij Gadero uw producten aanschaffen en zelf geplaatst hebben in uw eigen woning of tuin. Heeft u vragen over uw eigen montage opdracht? Neem dan contact met ons op!

Heeft u juist geen vragen en u wilt z.s.m. een plaatsing hebben? Vul dan ons aanleveringsformulier in, met deze informatie kunnen wij u voldoende adviseren en een gerichte offerte opsturen.

Alle benodigde informatie, waaronder ons aanleveringsformulier, kunt u vinden op deze link: https://gadero.nl/montage/

Aantal aandachtspunten voor de klant:
 
  • Klant zelf verantwoordelijk voor het ontstane restafval;
  • De aangeschafte producten moeten; compleet, in originele verpakking en op de dag van installatie binnen 5 meter klaar liggen op de werkplek van de installatie. Indien niet mogelijk, graag communicatie hierover;
  • Indien de constructie aan bepaalde vergunningen of ontheffingen moet voldoen, dan moet dit op voorhand al geregeld zijn;
  • Klant zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de juiste informatie. Indien verkeerde informatie is doorgegeven en de desbetreffende klussers kunnen op locatie niet aan het werk. Dan wordt er tot €200,- in rekening gebracht.
  • Indien u samenwerkingen aangaat met andere partijen buiten Gadero. Wat onze klusmannen dus niet voor u uitvoeren. Dient dit op voorhand geregeld te zijn. Onze klus-professionals hebben helaas geen tijd om te wachten.
  • Op de dag van de klus zal de vakman de montage nog een keer duidelijk met u bespreken en overlegt ook eventueel meerwerk.
  • Klant kan alleen gebruik maken van de montageservice indien ook de producten bij Gadero worden besteld. 
  •  

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode