Logo Gadero
service

Keramische terrastegels met houtlook

Met keramische terrastegels met houtlook haalt u echt iets speciaals in huis. Keramiektegels zijn in de oven gebakken en daardoor zeer kleurvast en helder van kleur. Uniek is de bijzondere combinatie van keramische tegels met een houtlook. Dankzij het houtmotief geven deze tegels uw tuin een bijzonder en warm uiterlijk. U hoeft zich geen zorgen maken over verkleuring want keramische tegels verkleuren niet en zijn krasvrij. Verder is het door de hoge dichtheid van het materiaal onmogelijk voor vuil en vlekken om in de tegel door te dringen.

Deze keramische tegels voor buiten zijn zeer eenvoudig te leggen in een gestabiliseerd zandbed. Maak uw bestelling compleet en bestel direct ook voegmortel, voegzand, opsluitbanden en zand. Ervaar zo de gemakken van online shoppen. Wij leveren binnen de 2 tot 5 werkdagen bij u thuis in heel Nederland en Vlaanderen.

Door keramische tegels in uw tuin of serre te leggen, lijkt het of het woonoppervlak van uw huis groter is. Keramische tegels met een houtlook hebben de prachtige natuurlijke uitstraling van hout, maar gaan vele malen langer mee. Ze zijn gemaakt van hardsteen waardoor ze zeer kleurvast, krasvrij en duurzaam zijn. Kijk naar onze klustips voor leginstructies over keramische tegels. 

MBI GeoCeramica Timber Noce

Keramische terrastegel inspiratie