Afhalen

Hout afhalen

Let op, minimale afhaalbedrag bedraag 50 euro. 

Voor mensen die hun tuinhout bestelling liever willen afhalen in plaats van bezorgen hebben wij diverse mogelijkheden. Zowel in Vlaanderen (Belgie) als Nederland kunt u uw hout op vaste momenten afhalen.

Geef bij uw bestelling in onze webshop aan dat u wilt afhalen in Hofstade (Aalst), dit is de locatie voor afhalingen in België. In Nederland kunt u afhalen in Breukelen (nabij Utrecht) en in Groningen. Voor afhalen geldt vooraf betalen, pinnen niet mogelijk. Zie ook bezorgen en betalen pagina.

Afhalen in België

Vanwege de ontwikkelingen rondom het Coronavirus is ons afhaallocatie in Hofstade (Aalst) beperkt geopend. U ontvangt van ons een bericht zodra u uw bestelling kunt afhalen. U kunt uw bestelling op de aangegeven vrijdagdag tussen 12.00 en 15.00 uur afhalen aan de Hekkestraat 20 in Hofstade (Aalst). Let op, hier is buiten de aangegeven dag geen bezoek- en afhaaloptie.

Wanneer u nu bestelt, is de verwachte afhaaldag vrijdag 14 mei 2021.

afhalen hout belgie

Afhalen in Veldhoven (Nederland)

In Veldhoven, nabij Eindhoven en circa 20 kilometer van de gens tussen Vlaanderen en Nederland kunt u ook uw hout afhalen. Indien u voor vrijdag 23 april voor 17.00 uur bestelt, dan kunt u de volgende week op vrijdag 30 april tussen 12.00 en 15.00 uur uw bestelling afhalen aan de De Run 4444 in Veldhoven.

Let op: het adres betreft enkel een afhaallocatie waar geen showroom of bestelmogelijkheid is. Buiten de aangegeven afhaaldatums is er geen mogelijk tot afhalen tenzij afgesproken met onze klantenservice. U kunt ons daarvoor bereiken op 03 808 17 89 of via info@gadero.nl.

Let op, minimale afhaalbedrag bedraag 50 euro.  Bekijk ook onze veel gestelde vragen pagina.